ROmedic Firme medicale Aparatura medicala

Physicool - un remediu fantastic pentru inflamatii musculare, contuzii si entorse

Physicool - un remediu fantastic pentru inflamatii musculare, contuzii si entorse
Autor: dr. Kay Russell, GM Physicool
PHYSICOOL este un bandaj antiinflamator de ultima generatie, elastic si reutilizabil, ce combina racirea zonei inflamate cu suportul si compresia acesteia.
Spre deosebire de produsele din aceeasi categorie care doar induc racirea superficiala a zonei inflamate , PHYSICOOL extrage caldura din zona inflamata prin evaporare rapida.

PHYSICOOL ofera un remediu imediat pentru tratarea inflamatiilor musculare, a tendoanelor si ligamentelor, precum si a contuziilor oferind un efect de racire indelungat , chiar si dupa indepartarea bandajului.


Avantajele bandajului antiinflamator PHYSICOOL:

- reduce rapid inflamatia si diminueaza durerea
- ofera 2 pana la 3 ore de racire insotita de compresia si suportul zonei iflamate
- este usor de aplicat si este reutilizabil
- este confectionat din bumbac 100% , nu contine tesaturi sintetice si nu este inflamabil
- nu trebuie refrigerat si este usor de transportat datorita ambalajului resigilabil

PHYSICOOL ofera o gama variata de produse:

1.Bandaj antiinflamator tip A- este un bandaj antiiflamator reutilizabil pentru tratarea tratarea afectiunilor de la nivelul incheieturii mainii,genunchiului si gleznei. Bandajul este impregnat cu solutia Physicool Coolant ce extrage caldura din zona afectata prin evaporare rapida oferind o ameliorare imediata a durerii si reducerea inflamatiei. Efectul dureaza o perioada de 2 pana la 3 ore.Este usor de aplicat si nu implica refrigerare. Bandajul este amblata intr-o punga resigilabila.

2.Bandaj antiinflamator tip B- este un bandaj antiiflamator reutilizabil pentru tratarea tratarea afectiunilor de la nivelul cotului si antebratului, coapsei si umarului. Bandajul este impregnat cu solutia Physicool Coolant ce extrage caldura din zona afectata prin evaporare rapida oferind o ameliorare imediata a durerii si reducerea inflamatiei. Efectul dureaza o perioada de 2 pana la 3 ore.Este usor de aplicat si nu implica refrigerare. Bandajul este amblata intr-o punga resigilabila.

3.Rezerva Physicool Coolant - este lichidul de racire folosit pentru bandajele antiinflamatoare de tip A si B.Rezerva de 500 ml permite maxim 7 reincarcari ale bandajului prin pulverizarea bandajului cu lichid in momentul in care bandajul este fixat pezona inflamata. Bandajele de tip A si B se folosesc impreuna cu Physicool Coolant pentru tratarea inflamatiilor musculare, tendoanelor si ligamentelor, precum si a contuziilor.

4.Set bandaj antiinflamator - setul cuprinde un bandaj reutilizabil tip A pentru tratarea inflamatiilor musculare, tendoanelor si ligamentelor precum si a contuziilor, insotit de un recipient cu solutie Physicool Coolant 150 ml.Bandajul anti inflamator este impregnat cu solutia Physicool Coolant ce extrage caldura din zona afectatata prin evaporare rapida oferind o amelioarare imediata a durerii si reducerea inflamatiei.Efectul dureaza pe o perioada de 2 – 3 ore.Se utilizeaza pentru tratarea afectiunilor la nivelul inheieturii mainii, genunchiului si gleznei.Este usor de aplicat si nu implica refrigerare. Bandajul este ambalat într-o pungă resigilabila. Dupa fiecare utilizare bandajul se depoziteaza in punga resigilabila.

Produsele PHYSICOOL sunt marca CE , produse sub certificare ISO si conforme cu legislatia europeana referitoare la produse medicale.