ROmedic Firme medicale Proteze si echipamente persoane cu dizabilitati

Dyna Tek Pro Formance Fabric - un material inovator pentru saltele si perne antiescare

Dyna Tek Pro Formance Fabric - un material inovator pentru saltele si perne antiescare
Autor: Toda International
Accesați fișierul [format pdf]
Direct Healthcare Services, Marea Britanie este un producator cu o experienta de 28 de ani in domeniul produselor si serviciilor medicale , punand la dispozitia institutiilor medicale o gama larga de saltele, perne si huse antiescara ce beneficiaza de cea mai noua tehnologie in domeniu.
Produsele medicale comercializate de catre Direct Healthcare sunt fabricate si testate in cadrul unor parteneriate incheiate cu institutii medicale de renume din Marea Britanie si sunt distribuite la nivel international.
Produsele Direct Healthcare folosesc un material innovator saltelele si pernele antiescara. Dyna Form Pro Formance este un material de ultima generatie creat de specialisti in domeniul medical, ce ofera rezistenta si durabilitate pe o perioada indelungata. Dyna Form Pro Formance utilizeaza un material textil in combinatie cu un strat de invelis poliuretanic de noua generatie.Aceasta combinatie unica reduce deformarea membranei de poliuretan in momentul expunerii la umezeala, lucru care pe termen indelungat, semnfica reducerea suprafetei de frictiune , ajuta la transferul pacientului si reduce considerabil riscul ca materialul sa poata fi agatat sau zgariat.Acest produs este fabricat din trei straturi de poliuretan – un start laminat de suprafata, un strat robust de mijloc si un strat elastic la baza. Dyna Form Pro Formance este un material ce asigura un grad ridicat de permeabilitate a vaporilor astfel incat sa poata impiedica aparitia conditiilor de mediu propice formarii escarelor si care ajuta la mentinerea sub control a ranilor infectate, oferind totodata o durata de viata a materialului de pana la 8 ani.