Psiholog clinician, psiho-oncolog, psihoterapeut de familie, educator parental atestat Cercul Siguranței
ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Timisoara

Servicii total gratuite:

Participare gratuita in cadrul grupurilor de suport organizate pentru pacientii oncologici si apartinatorii pacientilor oncologici

Programare

Psiho-oncologia vine in intampinarea nevoilor psihologice, sociale, comportamentale și etice ale persoanelor afectate de o boala oncologica si a familiilor acestora, incepand din momentul aflarii diagnosticului.

 

Psihologia clinică studiaza mecanismele psihologice implicate in starea de sanatate si boală si este orientata catre optimizarea, ridicarea resurselor psihice ale omului si a posibilitatilor sale de adaptare, armonizarea dezvoltarii psihice, ocrotirea sanatatii, infruntarea suferintelor si reabilitarea psihica.

 

Psihoterapia familiala denumita si terapie de familie si de cuplu, pune accent pe relatiile familiale ca factor important in sanatatea psihica a indivizilor ce compun familia si are in vedere schimbarile din sistemul de interactiune, la nivelul membrilor familiei sau al cuplului.

 

 

 

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

28-07-2021
Nutu, 48 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Dna Melinda o persoana calda,calma,cu explicatii care mi au adus un plus in suflet si in minte,un pas spre acceptarea bolii si indepartarea fricii,o confirmare ca viata este frumoasa si merita traita fiecare clipa!Va multumesc!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare