ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Iasi
Începând cu anul 2012, TOPKINETO Recuperare Medicală a devenit unul dintre principalii competitori pe piața serviciilor de kinetoterapie și fizioterapie din Iași prin profesionalism și orientare spre rezultat.
 
Echipa TOPKINETO este coordonată de Alexandru Lefter, kinetoterapeut principal, cu peste 10 ani de practică în domeniul recuperării medicale, cu experiențe și recomandări internaționale din țări precum România, Danemarca și Anglia. Seriozitatea, pasiunea și profesionalismul au conlucrat, astfel în portofoliul de clienți se regăsesc personalități precum Chad Smith, toboșarul legendarei trupe Red Hot Chili Peppers, Roger Waters de la Pink Floyd, Mihai Bobonete și o multitudine de sportivi de performanță care afirmă cu recunoștință că s-au aflat pe mâini bune.

PRIN CE SE DEOSEBEȘTE TOPKINETO?
Pacienții noștri ne recomandă pentru experiența vastă în recuperare medicală, kinetoterapie și fizioterapie ortopedică, reumatică, sportivă și a afecțiunilor profesionale.
 
Misiunea noastră este cea de a asigura programe 100% personalizate, orientate către pacient, prin identificarea nevoilor și depășirea așteptărilor acestuia, deoarece ne pasă de componenta umană, la fel de mult cât de latura științifică.

Având la bază cei peste 23 ani de experiență combinată în domeniul recuperării medicale și al nutriției și dieteticii, credem cu tărie că cele mai solide rezultate se obțin printr-o abordare preventivă, detaliată și bazată pe o comunicare terapeut - pacient - terapeut eficientă. 
Pe lângă procedurile standard de kinetoterapie și fizioterapie prestate, cabinetului nostru de recuperare medicală mai oferă: 
 
  • Servicii de kinetoterapie și fizioterapie la birou,
  • Kinetoterapie la domiciliu
  • Servicii de kinetoterapie, fizioterapie și prim-ajutor pentru evenimentele sportive
  • Servicii de reeducare posturală.
 
Scopul nostru este acela de a crea un mediu confortabil pentru pacienți, atât din punct de vedere fizic, psihic, dar și financiar. De aceea punem la dispoziție cele mai avantajoase pachete de servicii, pentru că sănătatea ta este pe primul loc pentru noi:
 
  • Pachetul REUMATISM 10 ședințe, ideal pentru a reda randamentul maxim al mușchilor și articulațiilor în bolile reumatice, 10 ședințe, 500 lei
  • Pachet 5 ședințe de KINETOTERAPIE ȘI FIZIOTERAPIE, ideal în tratamentul durerilor acute, 450 lei
  • Pachet 10 ședințe de KINETOTERAPIE ȘI FIZIOTERAPIE, ideal în tratamentul afecțiunilor cronice, 900 lei
  • Pachet 20 ședințe de KINETOTERAPIE ȘI FIZIOTERAPIE, ideal pentru tratamentele post-operatorii de durată medie și lungă, 1600 lei

TOPKINETO oferă servicii de fizioterapie și kinetoterapie de top la prețuri asemănătoare cu cele oferite de Casa de Asigurări de Sănătate (C.A.S.), fără timp de așteptare și fără limită de fonduri.
 
Te așteptăm la TOPKINETO Recuperare Medicală, în Iași, unde vei găsi o atmosferă dinamică, ambient plăcut și specialiști extrem de pasionați care odată cu sănătatea fizică îți vor ridica moralul și îți vor reda zâmbetul. Pentru noi, ești mai mult decât un pacient. Ești un prieten.

Ultimele recomandări de la pacienți:

22-02-2018
Gabor Eduard, 31 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Servicii foarte bune, furnizate de o echipa de profesionisti! Recomand cu caldura tuturor!

13-01-2018
Anca Farcas, 31 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Servicii de calitatea, profesionalism, responsabilitate..... spatele meu a scapa de dureri dupa sedinte. Recomand serviciile Topkineto. Va multumesc pentru ajutor!

12-01-2018
Ionela Furnica, 32 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism, implicare, atentie catre pacient si un ambient placut. Sunt multumita de rezultate si recomand aceasta echipa, in speta pe kinetoterapeutul Daniel Balinisteanu care s-a ocupat de recuperarea mea.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare