ROmedic Firme medicale Medicamente, vitamine, suplimente nutritive

Beneficiile terapeutice ale Pure Red Reishi in lupta cu cancerul !

Beneficiile terapeutice ale Pure Red Reishi in lupta cu cancerul !
Autor: Mycologist Paul Stamets

Beneficiile terapeutice ale Pure Red Reishi in lupta cu cancerul !


Studiile științifice au arătat că ciuperca Pure Red Reishi are proprietăți care contribuie la vindecarea tumorilor, scăderea de zahăr din sânge și a nivelului de colesterol. Testele de laborator au confirmat că ciuperca are extracte care lupta unele tipuri de cancer. Aceste tipuri de cancer includ cancerul ovarian epitelial. Atunci cand este testat pe un animal, Pure Red Reishi a fost gasit pentru a lucra la fel ca ciuperca Shiitake in prevenirea metastaza cancerului.
Etapa când cel mai bun Pure Red Reishi lupte ciuperci cancer este încă să fie specificate. Este stabilit totuși, că aceasta poate inhiba formarea proaspăt de tumori induse de capilare de sânge sau vene. Acest lucru are impact de reducere a aprovizionării cu alimente a tumorii și limitarea creșterii perpetuă. Se poate inhiba, de asemenea, deplasarea celulelor canceroase în organism. Ea are potențialul de asemenea, să împiedice capacitatea celulelor canceroase de a se multiplica. În prezent, extrase din ciuperci Reishi sunt în uz comercial în produse farmaceutice. Medicamente făcut și vândut în aceste produse farmaceutice este orientată spre suprimarea proliferarea și răspândirea celulelor canceroase. MC-S este o astfel de companie farmaceutica.
În plus față de lupta impotriva cancerului, Pure Red Reishi este, de asemenea, considerat important în revenirea de activitate virală, care reglementează activitatea cardiovasculară, combaterea oboselii cronice, artrita reumatoidă, și ajuta pacientii cu diabet zaharat. Aceste zone, cu toate acestea, au teste clinice limitate de sprijinire a acestora.