ROmedic Firme medicale Produse medicale

Ciuperci medicinale. Indicatii terapeutice Red Reishi

Autor: Dr.Paul Joseku

Ciuperci medicinale. Indicatii terapeutice Red Reishi
Ciuperci medicinale. Indicatii terapeutice Red ReishiSuferi de cancer? Esti obosit si nici macar noaptea nu reusesti sa-ti incarci bateriile? Inima, ficatul sau plamanii iti dau dureri de cap? Pentru toate exista o solutie, iar solutia are la baza ciuperci medicinale care nu numai ca te vor ajuta sa treci mai bine peste boala, dar, in multe cazuri, te vor ajuta sa te vindeci complet. Totul depinde de gravitatea problemei si de cata incredere ai tu in reusita. Pana la urma, o gandire pozitiva alaturi de un tratament naturist adecvat, de o dieta echilibrata si sport, toate acestea sunt cheia unei sanatati de fier.
Red Reishi, una dintre cele mai cunoscute ciuperci medicinale din lume!
Una dintre cele mai faimoase ciuperci medicinale din intrega lume, denumita chiar “ciuperca nemuririi”, poarta numele de Red Reishi, fiind considerata un protector imunitar, spiritual si mental de exceptie. Oare poti crede aceste informatii? Cu siguranta da, cercetatorii in domeniu au ajuns la aceasta concluzie si pe ei ii poti crede pe cuvant. Ba chiar mai mult, Red Reishi a fost trecuta in lista oficiala a produselor capabile sa trateze cancerul de catre autoritatile japoneze.
In Japonia poarta denumirea de Reishi, in China o intalnesti sub numele de Ling Zhi, iar in Europa apare sub denumirea de Ganoderma Lucidum si are urmatoarele indicatii terapeutice:
1. micsoreaza durerile atunci cand organismul este afectat de cancer;
2. are indicatii antitumorale;
3. protejeaza organismul atat in radioterapie, cat si in chimioterapie;
4. creste energia vitala, cea care sustine intregul organism;
5. regleaza echilibrul acido-bazic;
6. este adaptogena;
7. este antioxidanta;
8. protejeaza uterul;
9. este un bun protector duodenal si gastric;
10. relaxeaza sistemul muscular;
11. inhiba sinteza colesterolului si agregarea plachetara;
12. este tonic cardiovascular;
13. reduce edemele pulmonare;
14. imbunatateste calitatea vietii prin reglarea somnului, imbunatateste memoria si este neuroregenator;
15. este antiviral;
16. este antialergic;
17. mentine echilibrul hormonal;
18. drenor limfatic si hepatoprotector;
19. este detoxifiant;
20. reduce nivelul glicemiei si tensiunea arteriala;
21. este imunomodulator;
22. creste nivelul imunoglobulinei.
Fara doar si poate ca toate aceste indicatii terapeutice ti-au starnit interesul si, chiar daca nu esti bolnav de cancer sau nu suferi de nicio boala, ciuperci medicinale precum Red Reishi sunt adevarata mana cereasca si te ajuta sa-ti mentii organismul tanar din toate punctele de vedere.
Red Reishi si alte ciuperci medicinale gasesti online pe Tratament-Naturist.com
Daca ai de gand sa-ti cumperi si tu Red Reishi, una dintre cele mai renumite ciuperci medicinale din lume, magazinul Ciuperci medicinale. Indicatii terapeutice Red Reishi1online, Tratament-Naturist.com, iti sta la dispozitie. Acest magazin atrage atentia tuturor celor care doresc o alternativa la medicina clasica, o alternativa viabila, adevarata si eficienta.
Tratamentele naturiste pe care acest magazin ti le ofera au la baza ciuperci medicinale si concentrate eficiente din diferite plante care combinate sunt o solutie de exceptie pentru numeroase boli printre care si cancerul.
Pe langa Red Reishi, pe Tratament-Naturist.com intalnesti si alte ciuperci medicinale precum Cordyceps Sinensis, Hericium Erinaceus, Bio-Silymarin, Immune Assist sau Agaricus BAZEI MURILI ABM. Sunt produse 100% naturale, sunt fabricate in America si permit organismului tau sa lupte cu boala sau cu agresiunile din viata de zi cu zi din secolul XXI.