ROmedic Firme medicale Echipamente medicina alternativa

 

Remedii naturale pentru o sanatate buna!

 

La procurarea produselor naturiste asigurati-va ca acestea respecta standardele de calitate referitoare la siguranta si productie!

 

Asigurati-va ca un produs naturist va este recomandat de un specialist in medicina naturista, specialist care sa va ofere informatii despre cum si cand sa il folositi, daca este indicat sau contraindicat in cazul afectiunii dumneavoastra!

 

Plantele medicinale actioneaza in moduri aproape magice si uimitoare!

 

Produsele naturiste au fost intotdeauna considerate o sursa sanatoasa de viata pentru toti oamenii datorita bogatelor proprietati terapeutice si datorita faptului ca sunt 100% naturale.

 

Din timpuri imemoriale oamenii au incercat sa gaseasca medicamente pentru a preveni si vindeca diferite boli mai mult sau mai putin grave. In fiecare perioada, in fiecare secol succesiv de la dezvoltarea omenirii si a civilizatiilor avansate, proprietatile vindecatoare ale anumitor plante medicinale au fost identificate, notate si transmise generatiilor succesive.

 

Beneficiile unei societati au fost transmise alteia, care a modernizat vechile proprietati, a descoperit altele noi, pana in zilele noastre. Interesul continuu al oamenilor pentru medicina naturista a dus la moda moderna si sofisticata de astazi a procesarii si utilizarii produselor naturiste.

 

In ultimul deceniu medicina naturista a devenit un subiect de importanta globala, avand un impact important asupra sanatatii. Industriile producatoare de remedii naturale progreseaza foarte repede. Avantajele tratamentelor naturiste sunt eficacitatea, siguranta, accesibilitatea si acceptabilitatea.

 

Produse naturiste Calivita!

 

Produsele naturiste Calivita ne ajuta sa avem o viata de calitate, sa ne mentinem sanatatea si sa tratam unele probleme de sanatate!

 

www.tratamentnaturist.ro

biolog Iosefina Ungureanu

Telefon:0741.018.612

e-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro

 

*Produsele naturiste Calivita sunt realizate in SUA, la Farmington, prin tehnologie exclusiv ecologica, prin utilizarea celor mai dezvoltate si moderne tehnologii.

*Produsele naturiste Calivita au un background profesional deosebit - Calivita ofera o gama de produse care satisface cele mai stricte conditii de calitate, de mai mult de 25 de ani.

*Produsele naturiste Calivita sunt obtinute din materii prime naturale, ce provin din surse de cea mai inalta calitate. Calivita utilizeaza formule cu o absorbtie deosebita, de exemplu substante sub forma organica.

*Calivita ofera 100% garantia calitatii pentru toate produsele comercializate.

*Produsele naturiste Calivita sunt fabricate in conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue si unor proceduri de examinare regulate de catre FDA (Food and Drug Administration).

*Toate produsele Calivita comercializate in Romania au avizul Ministerului Sanatatii.

*Produsele naturiste comercializate pe site-ul tratamentnaturist.ro sunt originale, disponibile prin contracte comerciale semnate de firma Inamed Consult SRL, cea care reprezinta site-ul tratamentnaturist.ro (site partener Calivita), site detinut de d-na biolog Iosefina Ungureanu.

 

Oferta Calivita contine cateva mari game de produse naturiste: vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, antioxidanti, preparate pentru digestie usoara, produse pentru scaderea greutatii corporale, produse pentru cresterea performantei la sportivi, produse in functie de grupa sanguina, produse pe baza de plante medicinale, oxigen molecular, produse cosmetice pentru par si corp, dispozitivul de tratament la domiciliu prin biorezonanta – Bioharmonex, aparatul de filtrare si ionizare a apei – Aquarion Water Ionizer and Filter etc.

 

Tratament prin biorezonanta la domiciliu!

Bioharmonex este un dispozitiv al tehnologiilor moderne conceput sa sprijine activitatea electromagnetica celulara legata de o anumita functie a organismului sau a unei parti a acestuia. Uzul acestuia este sigur in proportie de 100%, pentru ca actioneaza in raza de actiune a undelor electromagnetice de intensitate foarte joasa. Poate fi folosit oriunde si in orice moment, indiferent de activitatea pe care o desfasurati. Dimensiuni: 90mm x55mm x20mm si greutate de aprox. 80 g. Acest aparat poate fi folosit de persoane de orice varsta, de la copii pana la persoane in varsta. Bioharmonex opereaza intr-o raza de frecventa de 1-200 kHz, in functie de performanta programelor individuale. Dispozitivul functioneaza cu acumulatori. Este de un ajutor pretios in foarte multe afectiuni: diabet, cancer, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, insuficienta cardiaca, bronsita, pneumonie, hepatita, ciroza, imunitate deficitara, alergie, dereglari hormonale, obezitate (cura de slabire), gastrita, ulcer gastric si duodenal, cistita, adenom de prostata, oboseala cronica etc.

 

Comenzi produse naturiste Calivita!

Puteti comanda produsele CaliVita, in functie de necesitatile dumneavoastra astfel:

1.Comanda pe site: pe pagina fiecarui produs exista butonul COMANDA.
2.Comanda la telefon: 0741.018.612, d-na biolog Iosefina Ungureanu.
3.Comanda pe adresa de e-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro
4.Comanda prin SMS la telefon: 0741.018.612
5.Comanda pe WhatsApp la telefon: 0741.018.612

In comanda specificati: Nume si Prenume, adresa, telefon si produsele comandate.

 

Produsele va sunt expediate de catre Departamentul Postal Calivita, cu Factura fiscala, prin curier rapid, in 1-2 zile lucratoare de la data comenzii. La o comanda mai mare de 400 lei, expedierea prin curier rapid este gratuita.

 

Va asteptam pe site-ul nostru, pentru informatii si detalii despre produsele naturiste Calivita de o calitate exceptionala, cu scheme de tratament pentru unele afectiuni, iar pentru un tratament personalizat luati legatura cu d-na biolog Iosefina Ungureanu la telefon 0741.018.612.

 

Multa sanatate va doresc, biolog Iosefina Ungureanu.

Recomandări produse:

Digestive enzimes - tratament naturist cu o gama larga de enzime naturale Digestive enzimes - tratament naturist cu o gama larga de enzime naturale
Producător: Calivita

Digestia consta in totalitatea proceselor mecanice si enzimochimice, intretinute de activitatile motorii si secretorii ale organelor digestive, prin care substantele organice din...

Preț: 96.80 RON
Iron plus - produs naturist cu fier Iron plus - produs naturist cu fier
Producător: Calivita

Fierul este unul din elementele indispensabile vietii, fiind absolut necesar pentru sinteza hemoglobinei din hematii (globule rosii), mioglobinei din celulele musculare si...

Preț: 49.50 RON
Senior formula - produs naturist cu vitamine, minerale si plante medicinale Senior formula - produs naturist cu vitamine, minerale si plante medicinale
Producător: Calivita

Varstnicii reprezinta un segment important din populatia totala in lumea intreaga, inclusiv in tara noastra. Se stie insa, ca reprezinta o categorie...

Preț: 91.85 RON
Lactobacili acidophyllus with Psyllium Lactobacili acidophyllus with Psyllium
Producător: Calivita

Acidophilus with Psyllium este un produs naturist cu probiotice, "bacterii prietenoase" pentru organism si mucilagiu din seminte de Plantago ovata (Psyllium), pentru...

Preț: 103.95 RON
Super Mega CoQ10 – produs naturist cu 120 mg CoQ10 si antioxidanti. Tratament naturist in boli cardiovasculare si alte afectiuni degenerative Super Mega CoQ10 – produs naturist cu 120 mg CoQ10 si antioxidanti. Tratament naturist in boli cardiovasculare si alte afectiuni degenerative
Producător: Calivita

Cu produsul naturist Super Mega CoQ10 puteti contribui la imbunatatirea calitatii vietii dumneavoastra, luand o singura capsula pe zi! Super Mega CoQ10...

Preț: 183.48 RON