Ultraformer III, lifting facial fără operație cu HIFU în clinicile Doctor SKiN

©

Autor:

Ultraformer III, lifting facial fără operație cu HIFU în clinicile Doctor SKiN
Unul din cele mai mari beneficii ale liftingului facial chirurgical este faptul că remediază pielea lăsată, dar nu toți cei care suferă din cauza pielii laxe sunt candidați pentru operație, iar cei mai mulți nu-și doresc un tratament invaziv, care implică timpi mari de recuperare, costuri importante și al cărui rezultat nu poate fi controlat. Pentru a răspunde nevoilor pacienților în căutare de soluții non-invazive ca să-și întinerească aspectul, clinicile Doctor SKiN au achiziționat echipamentul Ultraformer III, cel mai SMART dispozitiv pe bază de ultrasunete focalizate de înaltă intensitate (HIFU), care rejuvenează pielea și obține rezultate apropiate cu cele ale liftingului chirurgical, fără durere și fără tăieturi.

“De zeci de ani, ultrasunetele au fost folosite ca instrument de diagnostic pentru a ajuta la determinarea dimensiunii, formei și consistenței diferitelor structuri interne. Cu toate acestea, utilizarea lor pentru proceduri în scop estetic este o dezvoltare nouă și fascinantă, deoarece această tehnologie ajunge mai adânc sub piele, față de celelalte opțiuni existente, stimulând depozitele de colagen ale corpului să se regenereze într-un mod natural. Tehnologia HIFU a fost testată riguros și dovedită clinic și reprezintă unul dintre cel mai eficiente moduri de a efectua un lifting facial fără bisturiu, cu beneficii reale și de lungă durată pentru pacienți. Acesta este motivul pentru care am ales să achiziționăm în clinicile Doctor SKiN echipamentul Ultraformer III, care duce la rang de excelență revoluționara tehnologie HIFU”, susține Mirela Markovic, managerul clinicii Doctor SKiN București.

Pielea lăsată este greu de tratat fără a implica mâna de artist a unui medic chirurg plastician și mulți pacienți și paciente nu aveau cum să o elimine, mai ales că sunt foarte puține tehnologii suficient de eficiente cu acțiune vizibilă asupra acesteia. HIFU este un tratament foarte precis. Folosindu-se de tehnologia cu ultrasunete macro și micro-focalizate stimulează fibroblastele din interiorul celulelor care produc colagen și elastină, în timp ce încălzește puternic colagenul existent. Rezultatul este un dublu efect de “strângere” instantanee și continuă a pielii care atârnă la nivelul feței, gâtului, decolteului și chiar și de pe corp.
Ultraformer 3
Ultraformer III acționează la nivelul celor trei straturi ale pielii, spre deosebire de alte dispozitive, care pot ajunge doar la unul sau, cel mult, două. Dermul superficial, dermul profund și stratul de sistem aponevrotic muscular superficial (SMAS) sunt toate abordate de tratamentul HIFU. Stratul SMAS conectează pielea cu țesutul muscular de dedesubt, iar structurile slăbite, care apar odată cu înaintarea în vârstă, cauzează laxitatea pielii. Mai mult decât atât, posibilitatea de a viza trei straturi de țesut înseamnă rezultate mai rapide și mai puține ședințe de tratament.

“Ceea ce ne-a convins este că nu trebuie să aștepți până te bucuri de rezultate. Efectele apar deja după primele ședințe de tratament și se îmbunătățesc timp de 3 luni de zile după. Cele circa 90 de zile reprezintă timpul necesar pentru ca producția  naturală de colagen să se intensifice.
Pielea va arăta mai fină, va întineri și se va tonifia, iar conturul facial va fi mai ferm, fără niciun efect secundar pe termen scurt sau lung.

Studiile au demonstrat că tratamentul HIFU cu Ultraformer III:
  • reduce ridurile cu 11%,
  • creste elasticitatea pielii cu 19%,
  • crește gradul de hidratare al pielii cu 4,5%,
  • reduce aspectul porilor dilatați cu 27% și
  • crește densitatea dermică cu 30%.

Este necesar și un program de întreținere a rezultatelor, o dată la 6 - 12 luni. Oricum, la Doctor SKiN tratamentul este personalizat și personalizabil, iar dispozitivul Ultraformer permite adaptarea tratamentului la nevoile pacientului”, a completat Andreea Abraham, managerul clinicii Doctor SKiN Corbeanca.

Întreaga echipă de specialiști în tratamente faciale Doctor SKiN a beneficiat de training specializat pentru a putea efectua procedura de lifting facial fără operație cu Ultraformer III.

Despre Doctor SKiN

Doctor SKiN (fostul SKiN MedSpa) este singurul lanț de clinici din România unde pacienții pot beneficia de toate cele mai performante dispozitive medicale disponibile în lume, adică de acea aparatură foarte scumpă, de top, care impune standardele la nivel mondial în epilare definitivă, tratamente corporale, faciale și estetice.

Atât Doctor SKiN Corbeanca cât și Doctor SKiN București sunt printre puținele clinici deschise 363 de zile din an, de luni până duminică, de la ora 9 dimineața la 9 seara, pentru a le oferi inclusiv pacienților extrem de ocupați, timp pentru ei înșiși.

Cu o echipă medicală dedicată și un personal în care se investește în continuu, care participă în mod periodic la cursuri de specializare și care este evaluat cel puțin o dată pe lună, brandul Doctor SKiN este respectat și iubit de mii de pacienți mulțumiți.

Toate echipamentele folosite la Doctor SKiN sunt certificate FDA, au studii medicale desfășurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care garantează siguranța utilizării lor, cu rezultate dovedite clinic.

Detalii contact:

Doctor SKiN București
Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1,
București, România

Doctor SKiN Corbeanca  
DN1 Value Centre, Calea Bucureşti 2bis,
Corbeanca, România

Telefon programări: 031 005.10.15
Program: Luni - Duminică: 08:00 - 21:00

Data actualizare: 04-11-2022 | creare: 04-11-2022 | Vizite: 233
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeasi sectiune: