ROmedic Firme medicale Aparatura medicala

 

Un act medical de calitate necesită aparatură medicală de calitate, care să susțină eficiența acestuia. Având o experiență de peste 15 ani în spate, Ultrasonic vă asigură o dotare corespunzătoare a cabinetelor, clinicilor și spitalelor, pentru un diagnostic și un tratament optim.

 

Suntem o companie specializată pe distribuția de aparatură medicală de la producători de top. Vă punem la dispoziție echipamente medicale moderne la prețuri avantajoase, care să satisfacă și cele mai exigente cerințe. Furnizăm aparatură medicală la cel mai bun nivel calitativ, aparatură care respectă standardele în vigoare, pentru un act medical sigur!

 

Vă punem la dispoziție o gamă variată de:

  • ecografe

  • aparate de cardiologie

  • aparatură de obstetrică-ginecologie

  • electroencefalografe

  • polisomnografe etc.

 

Fiind specializați pe distribuția de echipamente de ultrasonografie moderne la prețuri avantajoase, asigurăm atât ecografe portabile, cât și staționare, de cea mai bună calitate, pentru un diagnostic eficient.

 

De asemenea, în gama noastră de produse se regăsesc și osteodensitometre, ECG-uri, spirometre, aparate de fizioterapie, Holtere, aparate de histeroscopie, video colposcop și video microscop, aparate de chirurgie, pentru medicina muncii, dar și consumabile și mobilier medical (canapele, fotolii ORL, mese pentru aparate, mese ginecologice, paravane etc.).

 

Despre noi

Suntem o companie specializată pe distribuția de aparate medicale, in special ecografe Doppler color stationare si portabile performante de la producători de referința în industrie. Vă punem la dispoziție echipamente medicale moderne la prețuri avantajoase, care să satisfacă și cele mai exigente cerințe. Furnizăm aparatură medicală la cel mai bun nivel calitativ, aparatură care respectă standardele în vigoare, pentru un act medical sigur!

Vă punem la dispoziție o gamă variată de ecografe de la ecografe portabile, usoare, folosite de cabinete medicale mici si echipe de prim ajutor, pana la ecografe Doppler color, ecografe stationare, pentru examinari avansate in cardiologie, radiologie si obstetrica-ginecologie.

Ecografe performante cu pret redus

Datorita specializarii noastre in ultrasonografie oferim aparate medicale moderne la preturi excelente. Deasemeni, oferim finantarea proprie cu rate lunare pentru aparatele economice cat si dobanzi preferentiale la bancile partenere.

Datorita aprecierii pozitive pe care ne-o ofera producatorii, deseori beneficiem de oferte speciale pe care le oferim clientilor nostri.

Aparatura medicala

De asemenea, în gama noastră de produse se regăsesc și osteodensitometre, ECG-uri, spirometre, aparate de fizioterapie, holtere, sisteme de histeroscopie, video colposcop, aparate pentru medicina muncii, dar și mobilier medical și consumabile pentru cabinete medicale (canapele, banchete sala, scaune recoltare, mese instrumentar, mese ginecologice, paravane medicale, dulapuri medicamente etc.).

Datorita utilizarii pe scara larga a ecografelor, oferim si solutii pentru uz veterinar, ecografe Doppler color portabile si ecografe portabile albnegru. Pentru a gasi un ecograf veterinar potrivit va propunem sa cautati in sectiunea dedicata de pe site.

Ecografe Doppler color stationare si portabile de calitate

Calitatea gamei de ecografe Mindray si Ultrasonix este mare, pornind de la cel mai simplu ecograf digital portabil cu pret redus si ajungand pana la segmentul de ecografe premium cu panou tactil, 4D-5D, de ultima generatie.

Chiar si cele mai simplu portabil Mindray este bazat pe o tehnoligie moderna cu sonde multifrecventa, avand modurile de lucru diverse, sonda convexa asigurand o examinare medicala de calitate.

Buy-back de ecografe Doppler color stationare si portabile

Prin politica noastra de buy-back, ajutam la dezvoltarea permanenta a clinicilor si cabinetelor medicale colaboratoare, furnizand permanent ecografe Doppler color stationare si portabile cu pret redus. Astfel, reusim sa lucram cu medici prin mai multe operatuini de buy-back / furnizare pe parcursul a peste 10 ani, medici care au pornit de la cabinete mici cu un ecograf portabil si ajungand in prezent clinici mari, avand cel putin un ecograf stationar, de referinta in zonele in care se afla.

Retea de distributie pentru ecografe Doppler color stationare si portabile

Reteaua noastra de distributie este formata din service din 3 birouri in Bucuresti, Cluj si Galati, fiecare cu service rapid propriu.

 

 

Asigurăm suportul necesar pentru achiziționarea produselor care să se potrivească cel mai bine clientului nostru. Suntem o echipă tânără de profesioniști ce își pun în slujba clienților toată experiența și pregătirea profesională de excepție, asigurând servicii complete și eficiente. Vrem să ajutăm la dezvoltarea serviciilor medicale asigurând aparatură performantă care să faciliteze și să îmbunătățească diagnosticul și tratamentele medicale.

 

Ne impunem pe piața medicală prin seriozitate, calitate, profesionalism și competență!

Nu ezitați să ne contactați!

 

Vizitați și pagina web: http://www.intro.ro

Recomandări produse:

Ecograf portabil pret avantajos Mindray DP-10 Ecograf portabil pret avantajos Mindray DP-10
Producător: Mindray

Mindray DP-10 este un ecograf portabil pret avantajos. Buna calitate a imaginii, fluxul de lucru convenabil și greutatea suficient de mica pentru a fi...

Preț: 1.890 euro + TVA, o sonda inclusa
Ecograf Doppler Color Mindray DC 70 Ecograf Doppler Color Mindray DC 70
Producător: Mindray

          Ecograful Mindray DC 70 este un ecograf multidisciplinar de inalt performanta, este o soluție extrem de potrivită nevoilor variate...

Sistem EEG si PSG Bionen BluNet Sistem EEG si PSG Bionen BluNet
Producător: Bionen/Italia

Sistem Modular EEG BluNet Aparat modern usor  de operat de catre medici si foarte confortabil pentru pacienti. Pot fi conectate simultan doua module pentru...

Ecograf Portabil Alb/Negru Mindray DP 20 Ecograf Portabil Alb/Negru Mindray DP 20

Ecograf digital portabil Mindray DP 20 este un ecograf  cu performante ridicate, la un pret excelent Monitor LCD cu diagonala de 12.1”, inclinare pana...

Ecogoraf Stationar Doppler Color Mindray DC N3 Ecogoraf Stationar Doppler Color Mindray DC N3
Producător: Mindray

        Ecograful stationar doppler color Mindray DC-N3 este raspunsul pentru calitate inalta a imaginii, versatilitate si accesibilitate. Fiind cel mai performant aparat...