ROmedic Cabinete medicale Alba Iulia Cabinete Pediatrie Pediatrie Alba Iulia

 

Sănătatea celor mici este principala grijă a părinților. De asemenea, diverse simptome ne pot lua deseori prin surprindere, când vine vorba de bolile care apar la copii.

 

Întreaga activitate desfășurată în cadrul Cabinetului de Pediatrie este atent monitorizată și ghidată de către Dr. Vitan Eugenia, iar sănătatea copilului tău devine prioritatea noastră!

 

Într-un ambient plăcut, prietenos și relaxant, sunteți întâmpinați de fiecare dată cu optimism, seriozitate și promptitudine, din dorința de a fi cât mai aproape de micii noștri pacienți.

 

Dr. Vitan Eugenia, medic primar pediatru, având competență în neonatologie, pune întreaga pregătire profesională de excepție și vasta experiență profesională în slujba pacienților, pentru restabilirea sănătății și prevenirea bolilor.

 

Aici puteți beneficia de consultații medicale de pediatrie, diagnostic și tratament pentru bolile pediatrice, tratamente injectabile, tratamente cu aerosoli etc.

 

Evaluăm, diagnosticăm și tratăm o gamă variată de afecțiuni pentru restabilirea stării de sănătate a copilului tău! Găsim cele mai bune soluții care se potrivesc fiecărui pacient în parte, pentru un demers rapid, eficient și sigur. Asigurăm servicii medicale pediatrice de calitate, guvernate de profesionalism, seriozitate și compasiune.

 

 

Vă aștept cu drag!

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare