ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Pediatrie Pediatrie Bucuresti

   Preocuparea mea pentru „om” si are origini foarte timpurii. M-a fascinat tot ce tine de fiinta umana inca din copilarie, am incercat intotdeauna sa ii inteleg mecanismele, anatomia ei, de ce reactioneaza intr-un fel sau altul, ce o misca, ce o face sa o doara, si de ce; m-am minunat si inca ma minunez de complexitatea si modul ei elaborat de functionare. Cred ca intrebarea ‚de ce?” e caracteristica si, in acelasi timp, determinanta pentru ceea ce am devenit. Pentru ca eu trebuie sa inteleg. Eu am fost primul meu pacient, cu care stau si acum, si pe care il analizez inca de dinainte de a stii ca ce fac eu, se numeste psihoterapie. 

   Te pot ajuta si pe tine sa incepi sa explorezi ceea ce te impiedica sa ai o viata mai buna. Poate fi o depresie, o trauma ce te-a marcat, durerea piererii cuiva drag sau a ceva ce era foarte important pentru tine, anxietatea, nefericirea, lipsa increderii in sine, dependenta de ceva sau de cineva, incapacitatea de a avea relatii, o despartire sau un divort, singuratatea. Sa iti depasesti sentimente si stari care te paralizeaza, te blocheaza, cum sunt: furia, vinovatia, neputinta, rusinea, tristetea, panica. 

   Ceea ce ne-a marcat in copilarie isi pune amprenta asupra intregii noastre existente ulterioare. De aceea e bine sa nu ignoram lucrurile ce par sa ii afecteze pe copiii nostri. Daca sesizati ca se intampla ceva cu copilul dumneavoastra sau trece si el printr-o greutate, de care viata nu scuteste pe nimeni, nu ezitati sa il aduceti la psiholog. Cu o interventie timpurie, puteti astfel evita ca parcursul lui in viata sa fie afectat.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare