ROmedic Firme medicale Recrutare personal medical

VPL Healthcare este una dintre companiile de resurse umane de top care furnizeaza, creeaza si livreaza solutii inovatoare si de mare impact, permitându-le clientilor din zona de healthcare sa îsi atinga obiectivele de afaceri si sa îsi sporeasca competitivitatea. De asemenea, îsi ajuta clientii sa beneficieze de serviciile celor mai buni profesionisti din domeniul medical. Solutiile oferite de VPL Healthcare acopera o întreaga gama de nevoi cauzate de deficitul de talente, de la recrutare, evaluare, training si dezvoltare, la managementul carieriei, outsourcing si consultanta.
Reteaua noastra include furnizarea de servicii catre companii de succes din industria de healthcare din Comunitatea Europeana si Orientul Mijlociu. În calitate de parteneri ai industriei medicale si farmaceutice, VPL Healthcare îsi propune sa contribuie la cresterea calitatii serviciilor de sanatate oferite comunitatii la nivel global. Prin plasarea de personal foarte bine pregatit asiguram nu doar succesul clientilor nostri, ci si cresterea starii de sanatate a populatiei.
Prin dezvoltarea de solutii inovative de recrutare în domeniul medical, dorim sa aducem împreuna atât profesionistii, cât si companiile de top din industria de sanatate.