Programari online: solicitare cu minim o saptamana inainte Pentru situatii urgente: mesaj (sms, whatsapp) la: 0744475612
ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Cluj-Napoca

„Fiecare om este autorul propriei sale sănătăți sau boli”, spunea Buddha cu deplina-i înțelepciune.


Sănătatea nu reprezintă doar absența afecțiunilor, de aceea trebuie să ne îngrijim de ea periodic, chiar și în lipsa simptomelor de boală. De prea multe ori ne îndreptăm speranțele către medic atunci când „ne doare”, când ne aflăm deja în suferință, fapt care poate pune în pericol posibilitatea de vindecare.

 

Într-un ambient plăcut, profesionist, vin în sprijinul tău, cu experiență și dedicare, respectiv servicii de înaltă calitate indiferent dacă vorbim de:

  • prevenție,

  • diagnostic și referințe pentru investigații de specialitate sau

  • monitorizarea stării de sănătate.

 

Tot aici vei găsi empatie, înțelegere și încrederea unei colaborări strânse, care vin în completarea actului medical propriu-zis. Deoarece „medicul nu este decât un mângâietor al sufletului” - Petronius.

 

Nu uita, prevenția este medicina viitorului și cheia către o calitate crescută a vieții. Alege să acționezi acum; mâine este boală!

 

Dr. Diana Vulpe, medicul familiei tale și partenerul tău în sănătate!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare