ROmedic Cabinete medicale Botosani Cabinete Îngrijire medicală la domiciliu Îngrijire medicală la domiciliu Botosani

Un organism sănătos este camera de oaspeţi a sufletului, un organism bolnav este o închisoare.” (Francis Bacon)

 

Nu accepta durerea, lipsa mobilității și a funcționalității ca stil de viață! Disconfortul și durerile pot ascunde afecțiuni sau deficiențe posturale care, netratate la timp, se pot agrava și pot periclita starea generală de sănătate și funcționalitatea întregului organism.

 

Te confrunți cu lipsa mobilității, dureri, ai suferit un traumatism sau o intervenție chirurgicală care necesită recuperare sau pur și simplu ai nevoie de îndrumare și sprijin pentru sănătatea organismului și îmbunătățirea motricității, a condiției fizice, tonusului și forței musculare?

 

Te așteptăm la WorkTape Medical pentru a-ți reda flexibilitatea, mobilitatea, tonusul muscular, echilibrul, pentru a scăpa de durere, tulburări locomotorii și pentru a-ți corecta postura și aliniamentul corpului, pentru creșterea rezistenței și a forței musculare, a mobilității articulare!

 

Ședința de recuperare medicală la noi este o experiență pentru fiecare pacient care ne trece pragul. Acordăm o atenție deosebită fiecăruia pe parcursul ședințelor și facem tot posibilul pentru a avea rezultate. Pasiunea este cuvântul care ne unește.

 

Dispunem de echipamente medicale și aparatură de ultimă generație pentru servicii de calitate, din grijă pentru pacienții care ne trec pragul!

 

Cabinetul este deschis pentru servicii de recuperare medicală, kinetoterapie, la cele mai avantajoase tarife, din grijă pentru sănătatea și starea ta de bine! Diagnosticăm, tratăm și monitorizăm o varietate de afecțiuni și probleme, de la cele degenerative, ortopedice, tulburări de statică vertebrală, până la afecțiuni neurologice care necesită recuperare.

 

Suntem o echipă tânără, motivată și entuziastă de profesioniști, cu o pregătire avansată în domeniu și experiență, și punem în slujba pacienților cunoștințele și experiența dobândită până în prezent. Diagnosticăm și tratăm o paletă largă de afecțiuni după un protocol bine stabilit, dar individualizat în același timp, în funcție de nevoile și așteptările pacientului.

 

Aici poți beneficia de o varietate de servicii, cum ar fi:

 

 • Consultații medic specialist recuperare, neurologie 
  Ecografie
  Kinetoterapie
  Fizioterapie
  Terapia Trigger Point
  Metoda Kochi
  Masaj terapeutic și de relaxare
  Împachetare cu parafină 
  Kinesio Taping (bandajare kinesiologică)
  Termoterapie
  Drenaj limfatic manual și la aparat
  Prevenție și recuperare cardiovasculară
  Kinetoterapie pentru gravide
  Reflexoterapie

 

Ai grijă de corpul tău! Alege acum să faci un prim pas pentru îmbunătățirea sănătății și calității vieții! Te așteptăm cu drag!

Ultimele recomandări de la pacienți:

02-11-2017
Andrei Daniel, 42 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Aparate performante si preturi pe masura

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare