ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Pneumologie Pneumologie Bucuresti

Analize de exceptie prelucrate in laboratoare din Germania, Austria, Franta, SUA etc.
Specialitati: ALERGOLOGIE-IMUNOLOGIE, GASTROENTEROLOGIE, OBEZITATE-NUTRITIE, DIETE PERSONALIZATE STIINTIFIC, GENETICA, ONCOLOGIE, DERMATOLOGIE, MEDICINA PREVENTIVA, ANTI-AGING
WORLD CLINIC este singura institutie din Romania care investigheaza complet alergiile si practic singura clinica care garanteaza prin metode stiintifice- analize de laborator de o fidelitate extraordinara- identificarea alergenilor.
WORLD CLINIC are exclusivitate in Romania a analizelor pentru alergii din partea celui mai mare laborator de alergologie din Europa.
Motto-ul institutiei World Clinic este "O viata fara alergii !" . WORLD CLINIC trateaza pacienti cu varste intre 2 luni si 90 de ani, iar diagnosticele de care se ocupa clinica sunt dintre cele mai variate. De la alergiile alimentare, intolerante la lactoza si fructoza, intolerante alimentare, Boala Celiaca, Boala Crohn, alergii de mediu, urticarie, dermatite pana la colon iritabil, obezitate, hiperactivitate la copii, cefalee, migrene, malabsorbtie, diaree, constipatie, dureri abdominale, balonari etc- toate avand drept cauze alergiile, intolerantele alimentare, deficitul diaminoxidazei, deficitul florei intestinale - microbiota si infectiile. Sunt metode stiintifice noi, care se aplica in clinici renumite din Uniunea Europeana si care au rezultate spectaculoase, fara administrare de cortizon sau antihistaminice. De doi ani de zile alergiile se pot trata in mai putin de trei luni, existand o corelatie foarte stransa intre infectiile din organism si alergeni. Doar doua laboratoare din Europa prelucreaza noile analize alergologice, ambele avand contracte de exclusivitate in Romania cu WORLD CLINIC.
Programari: 021-31.668.31; 0728-188.993

Strada CF Robescu nr.11 , sector 3 - Bucuresti

Ultimele recomandări de la pacienți:

28-10-2020
Papahagi, 44 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Cu ajutorul medicului curant din acesta clinica sa reușit la găsirea unui tratament pentru o problema foarte gravă la colon,pentru mine in toată periada cu problema de sănătate a fost și sprijinul psihologic oferit cu multă caldura,personalul foarte amabil și atent,la revenirea in străinătate am fost și la medicul meu de familie și am explicat problema survenită in țara și i-am arătat medicului tratamentul din țara și a fost uimit ca totuși in România se prescriu medicamente de buna calitate și nu generice,iar probioticele au fost de cea mai buna calitate!multumesc,recomand!!!

06-04-2019
Alina, 39 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am inceput o viata noua odata cu tratamentul de la World Clinic.

07-05-2018
Simona, 47 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Singura clinica care mi-a oferit un diagnostic bun la problemele pe care le am, bazat pe analizele medicale.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!