Din dragoste pentru oameni, din dorința de a ne ajuta semenii și din pasiunea pentru medicină, s-a născut Bastion Medical. Nu pentru a fi mai buni decât ceilalți, ci pentru a fi mai buni cu ceilalți.
ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Neurologie Neurologie Timisoara

Dispunem de profesioniști din domeniul medical, pentru calitate și profesionalism al actului medical. Punem la dispoziția potențialilor clienți, transparent, lista de prețuri pe website-ul nostru, astfel încât costurile se vor cunoaște înainte.

 

Preluam orice client - prețurile noastre sunt publice și ușor de înțeles. Nu există tarife ascunse sau costuri suplimentare. Estimăm telefonic costurile după identificarea profilului clientului.

 

Suntem flexibili - pentru că nici un client nu este ca altul, suntem deschiși cerințelor particulare. Control SSM, consulturi după-masa sau seara, număr mare de controale în timp scurt, încercăm să acoperim cerințele fiecărui client, în limita legii și a bunului simț.

 

Suntem prompți - dorim să avem cel mai scurt timp de răspuns la solicitările dvs. Relația bună cu clienții noștri este importantă pentru noi, de aceea vom prelua solicitările dvs. în cel mai scurt timp.

 

Servicii medicale de calitate - deși este un serviciu obligatoriu, medicina muncii necesită etică și moralitate. Empatia, profesionalismul și o bună comunicare cu pacientul, definesc calitatea serviciilor noastre.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare