ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Dermatologie estetică și cosmetică medicală Dermatologie estetică și cosmetică medicală Bucuresti

BIO-MEDICA INTERNATIONAL S.R.L., infiintata in anul 1992 si condusa de o echipa de medici profesionisti cu o bogata experienta manageriala acumulata in spitalele din Statele Unite, s-a impus in domeniul medical privat din Romania prin standardele inalte ale serviciilor medicale practicate.
Scopul a fost acela de a integra toate tipurile de servicii medicale astfel incat sa putem raspunde cu profesionalism unei game cat mai variate de solicitari medicale. S-a reusit acest lucru prin organizarea serviciilor medicale in mai multe departamente, si anume: Centrul Medical (Centrul Medical Bio Medica Prestige si Centrul Medical Bio Medica Nord), Serviciul de Ambulanta, Rezervele Private, Serviciul de Medicina Muncii, Cabinete de Intreprindere.
Ca dovada a acestei motivatii stau la baza certificarile ISO de implementare a sistemului de management de mediu, a sistemului de management al calitatii si a sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale.
Centrul Medical BIO-MEDICA PRESTIGE, prin cele 36 de specialitati existente, ofera o gama larga de investigatii, consultatii si analize de laborator cu posibilitati rapide de diagnosticare si tratament.
Asistenta medicala de specialitate este asigurata pacientilor 7 zile pe saptamana,
de catre medicii generalisti intr-un program de lucru adaptabil necesitatilor acestora si, intr-un program stabil, de catre medici specialisti.
Centrul medical functioneaza in Calea Floreasca, nr 111-113, sector 1, Bucuresti. Va prezentam facilitatile oferite in cadrul Centrului Medical Bio Medica Prestige:
- alergologie
- boli infectioase
- cardiologie
- chirurgie
- diabet si boli de nutritie
- dermatologie
- endocrinologie
- endocrinologie pediatrica
- gastroenterologie
- ginecologie
- homeopatie
- hematologie
- medicina interna
- medicina generala
- medicina muncii
- medicina de laborator
- neurologie
- nefrologie
- ORL
- oftalmologie
-oncologie ginecologica
- ortopedie
- pediatrie
- psihiatrie
- psihologie
- pneumologie
- reumatologie
- senologie
- urologie
- ecografie abdominala
- ecografie tiroida
- ecografie de parti moi
- ecografie cardiaca
- ecografie de sarcina trim. I-II-III 3D/4D
- doppler vascular arterial si venos
- imagistica medicala
- radiografii
- mamografii
- tranzit baritat
- RMN (rezonanta magnetica)
- CT (computer tomograf)
- gastroscopie
- colonoscopie
- rectoscopie
- colposcopie
- tratamente laser
- micro-chirurgie generala
- interventii prin radiofrecventa
- chirurgie estetica
- ECG
- holter aritmie
- holter TA
- dermatoscopie
- spirometrie
- audiograma
- oscilometrie
- bacteriologie
- citologie
- micologie
- examene directe
- biopsii
- teste alergologice
- teste de laborator
- fototerapie
- aerosoli
- electromiostimulare
De asemenea, se pot efectua vaccinari, fie in scop profilactic, fie curativ, ca de exemplu: vaccinare antirabica, antitetanica, antigripala, antihepatitica, impotriva bolilor contagioase etc.
Departamentul de Chirurgie Interventionala: are la baza, pe langa echipa de medici cu o bogata experienta in domeniu si a asistentelor medicale antrenate in acest scop, aparatura medicala noua, cu aplicare in mai multe ramuri medicale si implicit a tratarii anumitor diagnostice. Esenta acestor interventii este de a oferi pacientilor sansa de tratament intr-un timp scurt, sub atenta monitorizare a medicului anestezist si de a reduce timpului de spitalizare. Unul din exemple: interventia la nivelul vaselor de sange periferice realizate cu aparatura VNUS.
Centrul Medical BIO MEDICA NORD – Sos. Pipera – Tunari, nr. 40 (44), Voluntari, Ilfov:
Laborator propriu de analize medicale in care se pot efectua peste 250 de teste de laborator: hematologie, biochimie, endocrinologie, imunologie, markeri tumorali, toxicologie, bacteriologie etc., in Romania, Franta si Germania.
Laboratorul functioneaza dupa principii moderne beneficiind de un sistem integrat de procesare a probelor, avand la baza un program medical dedicat, ceea ce permite eliberarea rezultatelor la cateva ore de la recoltare. In regim de urgenta timpul de raspuns se poate reduce la 30 de minute. Aparatura de ultima generatie si personalul instruit certifica calitatea serviciilor. “Experienta conteaza!” este deviza colectivului nostru.
Specialitati medicale: medicina de urgenta, medicina generala, medicina interna, medicina muncii, cardiologie, dermatologie, pediatrie, obstetrica-ginecologie, ORL, oftalmologie, urologie, reumatologie, neurologie, psihologie, psihiatrie, chirurgie clasica, chirurgie plastica si reparatorie, recuperare medicala, medicina alternativa: homeopatie, reflexoterapie.
Investigatii paraclinice: ecografie abdominala, tiroidiana, mamara, testiculara, ecografie de sarcina, ecografie cardiaca, ECG, spirometrie, oscilometrie etc.
Serviciul de consultatii la domiciliu si transport medicalizat BIO-MEDICA este asigurat de un parc de autosanitare si echipaje medicale competente, pregatite sa intervina cu rapiditate. Echipajul medical este format din medic medicina generala sau cu competenta de urgenta, asistent medical si ambulantier, ce se afla in contact permanent cu medicii din dispecerat, centrul medical si spitalele de urgenta.
Acest serviciu este disponibil 24 ore/ zi, 365 zile/ an.
Consultatia medicala face parte dintr-un sistem medical complet oferind acces nelimitat la serviciile medicale oferite de Bio Medica Group: hotline medical, transporturi medicalizate pentru deplasarea in perfecta siguranta a pacientilor cu dificultati medicale, consultatii la domiciliu cu medici urgentisti sau specialisti. Pentru evacuarile medicale externe exista un departament de relatii internationale
Se pot efectua recoltari pentru analize medicale de laborator: sange, urina, exudate faringiene si nazale etc.
Consultatia medicala se poate finaliza:
- la locul solicitarii,
- cu transport la spitale de urgenta pentru investigatii suplimentare, sau pentru
internare (in functie de necesitati).
- cu programari la medici specialisti (in cadrul centrului medical)
Serviciul de transport medicalizat, intern si/sau international functioneaza pe baza de programare prealabila cu minim 24 de ore inainte. In functie de starea medicala a pacientului se organizeaza echipaj medical special.
Bio-Medica are o vasta experienta in asigurarea asistentei medicale pentru:
- hoteluri: Crown Plaza, Hilton (Ana Hotels), Marriott, Ambasador, Intercontinental, Pulmann (Sofitel);
- linii aeriene: Air France, KLM si British Airways;
- manifestari culturale si artistice: Castel Film, Media Pro Pictures, Saga Film, Kanal D, Antena 1, Realitatea Tv;
- competitii sportive: F.C. Dinamo, Federatia Romana de Tenis, Open Tenis, Federatia Romana de Box, Clubul Sportiv Olimpia etc.
Bio-Medica poate asigura si escorta medicala (echipa medicala si aparatura medicala specializata) pentru pacientii care efectueaza deplasari cu avion de linie.
• In Rezervele proprii BIO-MEDICA pacientii beneficiaza de cazare la standard hotelier precum si de supraveghere continua asigurata de catre personalul companiei noastre.
Evaluate la patru stele, rezervele au cate un pat comandat electric, televizor, frigider, aer conditionat, cutii de valori, telefon, grup sanitar propriu.
Rezervele sunt situate in cadrul marilor spitale din Bucuresti, astfel: in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti (11 rezerve), in cadrul Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan (5 rezerve) si in cadrul Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu (2 rezerve).
Ideea originala BIO-MEDICA cu privire la acomodarea pacientului internat are la baza conceptul de HOTEL SPITAL, prin care se asigura continuitatea activitatii profesionale, pacientul avand la dispozitie spre utilizare telefon, fax, internet, precum si serviciul de secretariat.
• BIO-MEDICA asigura si servicii medicale de Medicina Muncii, ocupandu-se de efectuarea examenului medical la angajare, de examinarile medicale periodice necesare fiecarui loc de munca in conformitate cu Legea 319/ 2006 privind securitatea si sanatatea in munca si HG 355/ 2007 privind sanatatea lucratorilor, de efectuarea investigatiilor obligatorii conform legislatiei in vigoare, de completarea dosarelor medicale individuale, de semnalizarea cazului de boala profesionala si dispensarizarea acestuia dupa confirmare, de examinarea personalului care se reintegreaza la locul de munca in urma incapacitatii temporare de munca (readaptarea la locul de munca), de eliberarea avizelor medicale pentru schimbarea locului de munca, de supravegherea si evaluarea starii de sanatate a personalului angajat, de acordarea asistentei medicale in caz de accidente de munca sau boli acute in timpul activitatii profesionale.
Controlul medical periodic, precum si examenul medical la angajare sunt efectuate de catre medicul primar de medicina muncii care conduce o echipa de specialisti, varfuri in domeniile pe care le reprezinta. Examenele medicale pot fi efectuate fie in cadrul clinicii, fie prin intermediul Serviciului de Ambulanta la sediul societatilor solicitante.
In conformitate cu legislatia in vigoare se organizeaza CURSURI INTERACTIVE DE PRIM AJUTOR pentru angajati ce constau in furnizarea de cunostinte, abilitati si atitudini elementare pentru grupul tinta, ce vor facilita acordarea primului ajutor, deprinderea de catre cursanti a tehnicilor si gesturilor de prim ajutor pentru a putea interveni prompt in cazul producerii unor accidente la locul de munca. Cursurile cuprind doua module:
- teoretic – notiuni privind modul de producere, simptomatologie si atitudine de urmat pana la sosirea echipei medicale de urgenta;
- practic – exercitii practice de BLS (basic life support), imobilizare membre, hemostaze, pansamente, manevra Heimlich. Fiecare cursant va face practic toate manevrele propuse sub indrumarea si supravegherea formatorului.
• Incepand cu anul 1997 BIO-MEDICA colaboreaza eficient cu hoteluri de renume din Bucuresti cum ar fi Marriott, Hilton (Ana Hotels), Ambasador, Pulmann (Sofitel), Intercontinental. Numarul mare de solicitari primite in acest interval de timp in vederea asigurarii asistentei medicale atat a angajatilor, cat si a clientilor acestora, a determinat deschiderea CABINETELOR MEDICALDE DE INTREPRINDERE. Cabinetele sunt dotate astfel incat personalul medical sa poata asigura asistenta medicala ambulatorie si de prim ajutor. Prin intermediul Serviciului de Ambulanta, in situatiile de urgenta medicala, pacientii beneficiaza de acces rapid la rezervele private BIO-MEDICA precum si la Serviciile medicale de Specialitate din cadrul Centrului Medical.
• BIO-MEDICA asigura avizul de zbor prin medicii sai corespondenti, pentru
liniile aeriene Air France, British Airways si KLM.
• Sustinator al asigurarilor medicale private in Romania, Bio Medica asigura servicii medicale, pentru membrii companiilor de asigurari locale: Generali, Astra, Allianz Tiriac, Signal Iduna, Certasig. Prin relatia cu aceste companii, asiguratii primesc in egala masura, pe langa servicii medicale ireprosabile, confortul logistic si financiar, acestea fiind in grija Bio Medica si a asiguratorului direct.
• BIO-MEDICA colaboreaza cu companii internationale de renume, cum ar fi:
- International SOS Praga, SOS Paris, Londra, Geneva, Moscova, Frankfurt,
- Tricare SUA
- Class Assistance,
- AETNA Global Benefits,
- ARC Transsistance,
- Allianz Worldwide Care,
- Highway to Health,
- Medex-USA,
- ADAC - Automobil Club Germania,
- ASB – Arbeiter Samariter Bund - Ambulanta Germana,
- Serviciul de Ambulanta Londra,
- MedAire,
- Global Benefits Group,
- Europe Assistance,
- Euro Center,
- Cigna,
- GMC,
- Vanbreda,
- MPH,
- IMGlobal,
- Rega Swiss Air.
Pentru a putea oferi tratamente medicale si interventii chirurgicale de calitate chiar si in situatiile care nu se pot rezolva in tara, avem agremente cu prestigioase clinici medicale internationale si universitati ca:
- ”St Anna”Children Hospital Wien
- Munchen University – Medical School
- Heidelberg University – Medical School
- Rostock University – Medical School
- Erlangen University – Medical School
- Mayo Clinic USA
- Private Klinik Dobling Wien
• RETEAUA MEDICALA NATIONALA MEDNET, a carei fondator este
BIO-MEDICA INTERNATIONAL, reprezinta un sistem medical national care are in componenta sa 32 de clinici si a fost constituita din necesitatea de a oferi conditii excelente de investigatii, tratament si management pacientilor nostri aflati in orice zona a tarii Fiind in prezent dispecerat national al RETELEI MEDNET si de asemenea membru activ al FEDERATIEI FORTMED (ce cuprinde un numar de 92 de clinici), BIO-MEDICA are beneficiul de a fi in contact permanent cu clinici de pe intreg teritoriul tarii, putand astfel oferi servicii medicale la standarde inalte de profesionalism atat in Bucuresti cat si in orice zona a tarii.
Din GRUPUL BIO fac parte: Bio Medica International SRL, Bioderm Medical Center SRL, One to One Nursing SRL, Total Nursing SRL, Hospital Service System SRL, Bio Top International SRL.
Deviza noastra este “partners in health”. Va invitam sa fiti partenerii nostri pentru o sanatate perfecta! Ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail sau puteti fi oaspetii nostri la noul sediu al centrului medical din Calea Floreasca nr. 111-113.

Ultimele recomandări de la pacienți:

07-09-2017
Geanina Alexy, 45 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

I would like to express my sincere appreciation for the prompteness and great care given to me. I previously had some bad experiences in the state as well as private clinics in Bucharest and...at one point I did not really know where to turn to. So, I am writing to thank Dr. Dobranici Tiberiu and his staff for the medical services received at Biomedica Intl'. I was quite pleased with my experience at that office. The doctor was knowledgeable and professional. He quickly  "got the picture" of what was going on as far as my health condition, and ordered some tests. I would definitely  recommend him to anyone who is looking for a competent, caring and nice doctor. The staff was also quick and professional. Thank you again and keep up the good work!

05-05-2016
Mititi Stefan, 44 ani

Părerea generală: Mulțumit

Multumit sunt mia plăcut servicile voastre

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!