ROmedic Cabinete medicale Brasov Cabinete Psihologie Psihologie Brasov

Am convingerea că purtăm în noi resurse nebănuite pentru autovindecare, iar modul nostru de a privi lucrurile și viața în general împreună cu păstrarea unui echilibru corp-minte-suflet ne pot asigura sănătatea psihică și fizică pe care ne-o dorim. De multe ori, însă, viața ne pune în situații dificile din care am fi tentați să credem că nu avem ieșire. Faptul că te afli pe această pagină este un semn de conștientizare că unele lucruri din viața ta nu merg așa cum ți-ai dori și ai nevoie de sprijin în acest sens. Mă poți alege ca partener în demersul tău de a depăși momentul critic în care probabil te afli și, folosind resursele tale interioare, împreună putem transforma o situație dramatică într-o poveste ...
Cabinetul psihologic este un cadru securizant, un loc unde n-ai nevoie de măști și unde îți poți deschide inima cu încredere.
Te invit să afli mai multe folosind meniul, unde vei găsi informații despre mine ca psiholog și psihoterapeut, precum și despre serviciile de specialitate oferite.
Alte informații poți afla:
- www.la-psiholog.ro/carmen-farkas-psiholog , Cabinet - Brașov
- www.la-psiholog.ro/farkas-carmen-psiholog , Cabinet - Tg.Secuiesc
Te aștept cu drag,
Carmen

Ultimele recomandări de la pacienți:

07-07-2018
Cristina, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Buna ziua! Vreau să împărtăsesc aprecierea mea despre D-na psiholog Carmen Farkas.Am avut sansa sa o cunosc si îi multumesc pentru amabilitate si răbdare,care mi-au permis sa-mi recapat încrederea de sine si m-au facut sa-mi reinnoiesc valorile si atitudinea fata de viață. Respect.Responsabilitate.Profesionalism.Multumesc!!!

18-03-2018
Anda, 19 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Ma bucur foarte mult ca am cunoscut-o pe doamna psiholog , m-a ajutat mult.

18-03-2018
Livia, 52 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu toata caldura.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!