ROmedic Cabinete medicale Brasov Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Brasov

Viața ne pune de multe ori în situații dificile din care am fi tentați să credem că nu avem ieșire. Faptul că te afli pe pagina mea este un semn de conștientizare că unele lucruri din viața ta nu merg așa cum ți-ai dori și ai nevoie de sprijin în acest sens. Mă poți alege ca partener în demersul tău de a depăși momentul critic în care probabil te afli. Folosind resursele interioare de care dispui, împreună putem transforma o situație dramatică într-o poveste ... Diferența între a trăi frumos și a supraviețui Tu o faci.  
Cabinetul psihologic este un cadru securizant, un loc unde n-ai nevoie de măști și unde îți poți deschide inima cu încredere.
Te invit să afli mai multe folosind meniul, unde vei găsi informații despre mine ca psihoterapeut, despre serviciile pe care le ofer și cum mă poți contacta.
Alte informații poți afla:
- www.la-psiholog.ro/carmen-farkas-psiholog , Cabinet - Brașov
- www.la-psiholog.ro/farkas-carmen-psiholog , Cabinet - Tg.Secuiesc
Te aștept cu drag,
Carmen

Ultimele recomandări de la pacienți:

04-01-2018
Andrei, 40 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Calmă, prietenoasa și intelegatoare. Foarte bine pregatita, cu tehnici moderne. M-a ajutat sa ma cunosc si sa ma inteleg mult mai bine! Multumesc.

04-01-2018
Ana, 38 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Un om deosebit, care te ajuta foarte mult sa te deschizi si sa spui tot ce simti sau crezi, fara sa te simti vinovat sau rusinat! Tehnici de abordare moderne, creative !

28-07-2017
SzÉkely EmŐke, 38 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!