ROmedic Firme medicale Mobilier medical

Despre ignifugare scaune

Despre ignifugare scaune

Despre ignifugare scaune si produse din mobilier

Ignifugarea este un procedeu care îmbunătățește comportamentul la foc a materialelor combustibile sau a construcțiilor pe o anumită perioadă de timp sau le asigură calitatea de a nu arde atunci când sursa de căldură este îndepărtată.
Ignifugarea presupune aplicarea unor soluții ignifuge și este o cerință atunci când vine vorba despre îmbunătățirea gradului de rezistență la foc a unui produs.
Folosirea ignifugării nu exclude și alte măsuri de protecție la foc, de la instalații de semnalizare sau de stins incendii la mijloace de primă intervenție.
Ignifugarea este foarte eficientă din punct de vedere al costurilor și, dacă este corect făcută și menținută de-a lungul timpului, poate îmbunătăți gradul de rezistență la foc a unei clădiri de la gradul V la gradul III.
Aplicarea unor soluții de ignifugare poate să limiteze un incendiu incipient la focarul inițial, acționând ca o barieră și împiedicându-i răspândirea, sau poate prelungi faza de ardere lentă, ceea ce crește șansele ca o intervenție din afară să oprească incendiul înainte de a se generaliza. Acest lucru poate salva structura de rezistență a clădirii și multe dintre bunuri.
Cum se realizeaza testul de ignifugare? Se simuleaza constructia unui scaun si materialul textil ales, apoi se testeaza diferite surse de aprindere, precum tigari si chibrite.

 

Conditii tratament ignifug la materiale:
– costul materialului este cu 2-3 euro/ metru mai mare decat materialul standard.
– cantitatea minima solicitata trebuie sa fie mai mare de 200-500 metri in functie de producator.
– termenul de livrare creste cu 1-3 saptamani fata de materialul standard.

 

Acum a aparut pe piata si imitatie ignifuga model Rattan, tratata pentru a se folosi la exterior si nu numai. Datorita tratamentului antimicrobian si antibacterial, poate fi folosita atat in clinici si spitale cat si in spatiile publice(scoli, gradinite, case de batrani, sali de spectacole,etc).
Scaune de tribuna pentru sali de sport sau stadion, fabricate din polipropilena copolimer de inalta densitate, cu filtru UV impotriva decolorarii in timp, cu aditivi pentru asigurarea ignifugarii.
Imitatie de piele ignifuga pentru scaune si canapele, material ignifugat, clasa 1M (test tigara). Textura similara cu cea de piele bovina, disponibila intr-o gama clasica de culori.
Imitatie de piele ignifuga pentru tapiterie volane, masini si ambarcatiuni, are rezistenta mare la uzura si rezistenta la curatare cu acetona.
Stofa ignifuga, material ignifugat total, certificat atat prin testul cu tigara (1M) cat si testul cu flacara deschisa. Textura fina cu caracter clasic si gama de culori disponibila ofera un numar mare de optiuni decorative.
Materiale pentru saltele si canapele in care caseta perimetrala consolideaza structura saltelei si este prevazuta cu un strat ignifug si o captuseala hipoalergenica.
In general pentru a se intelege ca un material ignifug nu reprezinta o solutie singulara pentru a se reduce victimele in cazul unui incendiu. Chit ca focul nu s-ar propaga cu aceeasi intensitate ca si in cazul unui material flamabil, asta nu inseamna ca un material ignifug nu ar arde si nu ar putea degaja substante toxice.
Pretul scaunelor are TVA inclus.

 

Toate scaunele se livreaza in functie de stocul zilnic.
Scaunele si fotolile distribuite de noi au factura si garantie.
Livrarea pentru toate scaunele in toata tara se face prin Transport Rapid.
Contacteaza-ne si unul din specialistii nostri iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie in legatura cu scaunele si produsele de mobila din stoc!
Scaune disponibile pe stoc:
-Scaune pentru bar;
-Scaune pentru birou;
-Scaune de bucatarie;
-Scaune pentru cinema si teatru;
-Scaune pentru coafor si saloane;
-Scaune cu destinatie speciala (laboratoare, birouri, proiectare, ateliere);
-Scaune pentru sali de conferinta, sedinta, evenimente speciale;
-Scaune cu masaj;
-Scaune din lemn;
-Scaune directoriale;
-Scaune ergonomice;
-Scaune pentru frizerie;
-Scaune de gaming;
-Scaune pentru restaurant;
-Scaune pentru uz medical;
-Scaune din plastic;
-Scaune pentru amfiteatru;
-Scaune pentru stadion;
-Scaune din lemn tapitate;
-Scaune vizitator tip bancheta;
-Scaune tehnice;
-Scaune pentru terasa;
-Scaune vizitator;
-Fotolii cu masaj;
-Accesorii scaune;
-Mobilier divers;
-Scaune de copii;
-Scaune ieftine;
-Banci-Banchete;
-Mese si Scaune;copii;
-accesorii scaune;

 

Contactați-ne cu incredere și vom cauta impreuna soluțiile optime pentru afacerea dumneavoastra!
Doriţi să comandaţi scaune direct prin telefon? Sunaţi-ne 0720.865.728
Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00!

Pentru cereri de ofertă scaune și mobilier pe SEAP puteți trimite solicitările pe email.

www.comenzi-scaune.ro