ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Cardiologie Cardiologie Bucuresti

Centru medical dedicat cardiologiei. Ascultam si Consultam pacientul. Incercam sa explicam termenii medicali pe intelesul pacientului.  Vrem ca pacientul sa inteleaga "de ce" "cum" si "pentru ce" face investigatii sau ia tratament.

Utilizam tehnologie noua, pentru un diagnostic cat mai precis.

Specializati in monitorizarea  ECG prelungita (Holter ECG prelungit). Montare si interpretare Holter ECG continuu 1-7 zile (dar si mai mult);

Aparatul de monitorizare este ales in functie de recomandarea medicului prescriptor, de patologia cautata si uneori, in situatii particulare, de anatomia toracelui pacientului.

Monitorul RTEST4 Evolution, utilizat in Romania din 2015,  detecteaza automat aritmii cardiace simple – batai extrasistolice sau complexe – tahiarimtii supraventriculare sau tahiaritmii ventriculare. Are un soft specializat in detectia fibrilatiei atriale, recent dovedit mai fiabil in detectia fibrilatiei comparativ cu alte monitoare (de tip smart watch). Are o autonomie de pana la 14 zile. Este usor de purtat,  se ataseaza la piele prin 2 electrozi. Pacientul nu este restrictionat de la igiena zilnica, aparatul se indeparteaza de pe piele pentru dus/baie, ulterior este reatasat, fiind foarte usor de manevrat;

O alta varianta de monitorizare este cea continua. Pe 1 canal sau 3 canale. Avem aparate cu dimensiuni extrem de mici – cantaresc 16 -40 grame, ceea ce implica confort chiar si pe perioade mai lungi; In plus aceste aparate, aproape nu se vad pe sub haine. Au o autonomie de 5- 7 zile. Exista disponibila inclusiv varianta rezistenta la apa (nu necesita indepartarea de pe tegument in timpul dusului).

Si pentru confort maxim, - se poate monta un monitor fara fire, care inregistreaza pe 3 canale.

 

 

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare