ROmedic Cabinete medicale Piatra Neamt Psihologie Psihologie Piatra Neamt

Psihologie în Piatra Neamt

• Psihologia clinica

- este aria psihologiei care se concentreaza pe evaluarea si diagnosticul tulburarilor mintale si tulburarilor de comportament. Evaluarea se face prin aplicarea de teste, acestea fiind impartite in baterii de teste pentru copii si baterii de teste pentru adult

- psihodiagnostic şi evaluare clinică: evaluarea subiectiv-emoţională, evaluarea cognitivă, evaluarea comportamentală, evaluarea psiho-fiziologică, evaluarea simplă a personalităţii şi a mecanismelor de coping• Psihologia Muncii - examinari psihologice in domeniul protectiei muncii- testări psihologice în domeniul muncii (angajare; examen periodic pt condiţii deosebite; admiterea în instituţiile de învăţământ superior)• Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale- testări psihologice în domeniul securităţii naţionale (aviz port armă, agenţi pază cu sau fără armă).• Psihologia Transporturilor-testări psihologice în domeniul transporturilor (obţinere permis conducere - toate categoriile)

Cabinetul este agreat de Ministerul Transporturilor sa examineze persoanele care concura la siguranta circulatiei (cond. auto, manageri activ. transp, instruct, auto ect)

Listă servicii:


Medici/terapeuți:

 
Programare