ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Audiologie Audiologie Bucuresti

     Audio Alfa este inceputul unei povesti care a luat nastere din dorinta de a pune toata experienta si toate cunostintele acumulate in 18 ani de activitate, intr-un singur proiect care sa fie altfel, in care pacientul sa fie cel mai important, in care colegii nostrii sunt implicati si dedicati, un loc in care lucram pentru oameni.

 

     Audio Alfa a plecat de la o idee, de la o dorinta, de la un …sambure care a fost sadit in mintea noastra de cativa ani, dar caruia ia luat ceva timp sa incolteasca si sa poata razbate la suprafata, iar acest lucru sa materializat prin deschiderea primului cabinet din Bucuresti, in martie 2018. In iunie a aparut si cel de-al doilea in Resita, iar luna decembrie a venit cu un frumos cadou, o noua locatie in Deva; in felul acesta, primul an (9 luni mai exact) de activitate al Audio Alfa a fost incununat cu 3 cabinete de audiologie si protezare auditiva.

 

     In 2019 ne-am propus deschiderea a minim 2 cabinete, in alte orase din tara, astfel incat sa putem fi aproape de pacientii nostri.

     Decizia de a colabora cu 7-8 producatori de aparate auditive, a fost o decizie prin care am dorit sa oferim diversitate in tehnologie, in forme, in sunet, in culoare si de ce nu, in preturi

.

     Audio Alfa este un “Hearing-Shop” …sau cum ne place sa spunem, “Casa Sunetului” sau “Atelierul de Sunet” pentru ca asta dorim sa oferim persoanelor cu deficiente de auz: un singur loc, in care pacientul vine, primeste toate informatiile, isi face testarile auditive (audiograma tonala si vocala) si poate vedea, testa si asculta mai multe aparate auditive, astfel incat sa poata face diferenta intre acelasi sunet, cu aceleasi reglaje, dar cu aparate diferite, de la producatori diferiti …iar in final sa-l aleaga pe cel care ii satisface cele mai multe/cele mai importante nevoi.

     Audiologii ce fac parte din acest frumos proiect sunt oameni care au avut incredere in noi, sunt oameni buni, oameni frumosi, oameni speciali, oameni care stiu sa ofere un zambet, o mangaiere, dar in special pot sa ofere tot ceea ce au invatat in meseria lor: te vor face sa auzi din nou, pentru ca lor le pasa, pentru ca ei se implica, pentru ca ei sunt cei mai buni.

Ultimele recomandări de la pacienți:

17-05-2019
Silaghi Marius, 51 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu caldura cabinetul din DEVA si pe doamna Szegedi Octavia deoarece este o persoana inteligenta, realista, extrem de profesionista in ceea ce face iar optimismul ei este contagios.
Consider ca este o persoana cu vaste cunostinte in domeniul ei si un foarte bun profesionist in ceea ce face mi-a oferit sfaturi extrem de pretioase. Sunt sigur ca poate fi de mare ajutor oricarei persoane care are nevoie de urechi bune.
Vă mulțumesc din suflet.

15-03-2019
Gruita Geta, 57 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomandam din suflet cabinetul din Resita, dna Sonia a oferit parintilor mei rabdare, afectiune si multa daruire, ca rezultat, parintii mei sunt sunt multumiti si aud bine.
VA PUPAM DNA SONIA

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!