Aparate auditive Phonak, Starkey și Philips Audiogramă tonală și vocală gratuită Examinare otoscopică Test Rinne & Weber Aparate auditive în probă acasă, gratuit Consiliere audiologică Reglaje gratuite Prima olivă/aparat este gratuită. Aparate în rate, direct în cabinet Contract CAS și OPSNAJ - decontare 1.203 lei
ROmedic Cabinete medicale București Cabinete Otorinolaringologie-ORL Otorinolaringologie-ORL București

Ajută-ți părinții cu pierderi de auz - Acum este rândul tău să îi sprijini pe cei care te-au susținut

Autor: Echipa Audio Alfa
Ajută-ți părinții cu pierderi de auz - Acum este rândul tău să îi sprijini pe cei care te-au susținut

E rândul tău - O conversație deschisă

Pe măsură ce părinții noștri îmbătrânesc, s-ar putea să te audă din ce în ce mai greu. 

În acest caz, depinde de voi să îi ajutați să se ajute singuri. Nu este întotdeauna ușor să discutați anumite probleme, dar cu cât o faceți mai devreme, cu atât mai repede îi puteți ajuta să comunice mai bine, cu un rezultat benefic pe termen lung pentru ei cât și pentru dvs.

Iată câteva sfaturi utile pentru a vă ajuta părinții în tratarea pierderii auzului:

 

Momentul potrivit
Alegeți momentul potrivit pentru a vă așeza și a vorbi într-un mod calm și afectuos. Acest lucru le va clarifica într-o bună măsură faptul că o faceți din grijă pentru ei. Explicați-le că o scădere a auzului ar putea duce la pierderea tuturor momentelor importante din viața lor, dar le pot cauza și probleme majore (depresia), accidente (nu aud un claxon de mașina) etc.

 

Fii un bun avocat
Să abordezi orice tip de problemă necesită mult curaj, iar sprijinul tău complet îți va ajuta părinții să rezolve mai repede și mai bine problema. Argumentarea solidă a deciziei de reabilitare auditivă stă în puterea ta.

 

Participă la consultul și evaluarea auditivă
Vizitați audiologul împreuna cu aceștia. Puteți auzi și dvs. informațiile prezentate și puteți discuta deschis pașii următori aducând argumente solide ce pot susține decizia părintelui de a face acest pas extrem de important.

 

Aflați mai multe despre aparatele auditive
Făceți-vă temele și aflați mai multe despre diferite aparate auditive. Acest lucru vă va ajuta să-i încurajați să înțeleagă beneficiile ce se traduc prin îmbunătățirea calității vieții lor.

 

Recomandare: Nu vă opriți la o singură firmă; consultati 2-3 specialiști diferiți, iar părintele să testeze aparatele auditive astfel încât să luați cea mai bună decizie, alături de un audiolog empatic și dedicat meseriei.

 

Depinde de voi să îi ajutați să se ajute singuri!

Vocea umană este ca o amprentă. Este posibil să nu auziti vocea unui prieten timp de douăzeci de ani, dar o veți recunoaște cu siguranta când o veți auzi din nou. Vocile sunt ca un val de emoție, trimitându-vă in timp la locul și momentul ce a rămas ancorat în memoria ta!

 

Cu aparatele auditive #Phonak și audiologii #AudioAlfa vei trăi cu plăcere prezentul împreuna cu întreaga familie.

Te așteptăm cu drag în cabinetele noastre, este necesar doar să suni pentru o programare. Toate datele noastre de contact le găsești pe site, în categoria "CONTACT". 

Bucurați-vă de sunet!

 
Programare