ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihologie Psihologie Bucuresti

Servicii total gratuite:

In fiecare saptamana sustin sedinte, ateliere sau cursuri gratuite online. Tematica precum si detaliile legate de inscriere sunt anuntate pe pagina A.P.T (Asociatia Psihologia pentru Toti): https://www.facebook.com/serviciipsihologicegratuite/

Programare

Provocările sunt nelipsite din viața de zi cu zi a fiecăruia dintre noi! Fie că vorbim de cele familiale, personale, din relații, carieră, toate ne pot afecta și pot duce la stres, dezvoltarea anxietății, depresiei, furiei, temerilor, problemelor comportamentale!

 

„Atunci când te naşti, nu eşti un copac, ci o sămânţă. Trebuie să creşti, trebuie să ajungi la o înflorire, iar această înflorire va fi mulţumirea ta, împlinirea ta. Această înflorire nu are nimic de-a face nici cu puterea, nici cu banii, nici cu politica. Nu are legatură decât cu tine, cu evoluţia ta personală.” (Osho)

 

Ignorate sau netratate la timp, problemele de natură mentală și emoțională se agravează, afectează abilitatea de a ne adapta și de a funcționa corespunzător, iar rezultatele sunt suferințe emoționale, comportamente nocive pentru noi și cei din jur, dificultăți de relaționare care afectează legătura cu cei dragi etc.

 

Numele meu este Bogdan Aurelia, psiholog acreditat de Colegiului Psihologilor din România, și pun la dispoziție servicii de psihoterapie pentru persoanele care se confruntă cu dificultăți și pentru cei care vor să facă o îmbunătățire în viața lor. Aici puteți beneficia de servicii de:

 

- Consiliere psihologică individuală, de grup, de cuplu sau de familie

- Evaluare psihologică, cognitivă și comportamentală

- Evaluarea personalității

- Psihologie clinică

- Testarea capacității intelectuale

- Consiliere copii, adolescenti, familie

- Psihoterapie

- Consultanta scoli/gradinite

- Cursuri pentru parinti/educatori etc.

 

Servicii de calitate, la prețuri accesibile, guvernate de profesionalism, confidențialitate, respect, dăruire și atenție.

 

„Există lucruri care ştim că sunt imposibil de realizat, până când vine cineva care nu ştie acest lucru şi le realizează.” (Albert Einstein)

 

Îndrăznește să devii ceea ce îți dorești!

Ultimele recomandări de la pacienți:

24-08-2019
Ionela Stoica, 35 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Un psiholog ca la carte. O persoana foarte empatica, calda și cu simtul umorului.
Mulțumesc pentru tot!

20-06-2018
Daniela Manolache, 39 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O persoana deosebita, foarte implicata. Fiicele male, care au lucrat cu Aura, o adora. S-au vazut progrese de la primele sedinte. O recomand din toata inima.

25-03-2018
Vasilescu Marilena, 40 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand din toata inima.un om deosebit,blând ,liniștit cu mult profesionalism.multumim din tot sufletul!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare