ROmedic Firme medicale Instrumente chirurgicale

O NOUA ETAPA IN FIZIOTERAPIE! TERAPIA PRIN DIATERMIA DE CONTACT CAPACITIV-REZISTIV

O NOUA ETAPA IN FIZIOTERAPIE! TERAPIA PRIN DIATERMIA DE CONTACT CAPACITIV-REZISTIV
Accesați fișierul [format pdf]
O NOUA ETAPA IN FIZIOTERAPIE!
DIATERMIA DE CONTACT CAPACITIV-REZISTIVA !

Singurul cabinet medical din Romania care ofera tratament cu aparat pentru diatermie de contact capacitiv-rezistiva.

Pentru programari:
SANTAFARM - Centru de recuperare fizica
Str.Zagazului, nr.16, sector 1 Bucuresti
tel/fax: 021.232.60.30
tel. mob: 0723.349.656
www.santafarm.ro

Diatermia de contact CAPACITIV - REZISTIVA se bazează pe o tehnologie de vârf care, datorită abilitatii sale de a reactiva si promova mecanismele de auto-vindecare ale organismului, a schimbat metodele de tratament si viitorul fizioterapiei oferind polivalenta, versatilitate, eficientă si beneficii terapeutice care nu pot fi realizate cu echipamente conventionale.

CR2 - Elettromed Italia - APARAT PENTRU TERAPIE PRIN DIATERMIE REZISTIV CAPACITIVA
genereaza curent de tip sinusoidal de inalta frecventa aplicabil pe portiuni ale corpului pacientului cu ajutorul a doi electrozi conductori din otel.

Microundele si undele scurte au fost utilizate de mult timp, dar datorită încălzirii superficiale pe care o cauzează nu este posibil să livreze energie utilă înspre tesuturile profunde, pentru a provoca bio-stimulare, vasodilatatie si efecte de încălzire generală înăuntrul tesuturilor profunde, cum ar fi muschii, tendoanelor, oaselor.
Spre deosebire de alte forme de electroterapie, beneficiile Diatermiei de contact Rezistiv-Capacitiv derivă din faptul că curentul nu este transmis prin contact direct ci prin miscarea de atractie sau respingere a sarcinilor electrice. Această actiune crează o intensă stimulare la nivel celular, având ca efect procesul natural de vindecare al organismului. Biostimularea tesuturilor generează vasodilatatia cu o crestere a fluxului sanguin, reducerea durerii, reducerea contractiilor musculare si drenajul edemelor.
Diatermia de contact rezistiv- capacitiv este o cale de transfer a energiei în straturile profunde ale tesuturilor, rezultând un tratament efectiv si eficace.

Acţiune in profunzime datorită transferului endogen al oscilatiilor electromagnetice de înaltă frecventă

Diatermia de contact rezistiv-capacitiva promovează procesele fiziologice naturale ale metabolismului tisular prin transferul energiei fără introducerea energiei radiante din exterior.

Efecte fiziologice
 Vasodilatatia cu cresterea presiunii capilare si sanguine
 Cresterea microcirculatiei
 Cresterea permeabilităţii membranare
 Cresterea reactiilor metabolice locale
 Cresterea conductiei nervoase
 Cresterea elasticitatii tesuturilor tendinoase si musculare
 Cresterea temperaturii interne
Aplicatii:
 Boli musculare
 Afectiuni ale soldului
 Epicondilite si epitrocleite
 Dorsalgie
 Afectiuni ale genunchiului
 Afectiuni ale gleznei
 Afectiuni ale piciorului
 Cheloidie si ulcere

Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare despre aparat, direct la adresa noastra, BPC COM International - importator exclusiv Elettromed Italia, sau, puteti suna direct la cabinetul medical indicat mai sus, clinica medicala SANTAFARM, pentru programari si tratamente.