ROmedic Cabinete medicale Galati Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Galati

Te simti singur/a si neinteles/neinteleasa de catre cei dragi ?


Ai probleme in relatia de cuplu/ in relatia cu parintii, cu proprii copii?


Nu te intelegi cu seful sau colegii de la locul de munca?


Vrei sa fii mamica si nu ai reusit inca sa ramai insarcinata ? Sau esti speriata de responsabilitatile care vor apare dupa nasterea copilului tau?


Esti nelinistit/a de schimbarile din viata ta profesionala, de cuplu, de familie?


Ai nevoie de cineva care sa te asculte fara sa te judece, sa iti inteleaga trairile interioare, starile prin care treci de ceva vreme?


Poti sa mai contactezi telefonic pentru o programare la cabinet ! Apoi putem stabili impreuna cum sa te ajut astfel incat nevoile tale sa fie intelese si apreciate asa cum meriti !


Cine sunt eu ?
Numele meu este MINOLA IULIANA BRATOVEANU, sunt psiholog clinician practicant autonom, consilier psihologic practicant autonom si psihoterapeut practicant autonom, toate specializarile fiind atestate de catre Colegiul Psihologilor din Romania. De asemenea, sunt certificata de catre Societatea Romana de Psihoterapie Experientiala (S.P.E.R) pentru specializarile de psihoterapeut si consilier psihologic.
Am experienta de lucru cu copii, tinerii, adultii, cuplurile, familiile, varstnicii si seniorii.

De asemenea ofer si servicii de pishologia muncii (detin atestat de libera practica in supervizare).


Cabinetul individual de psihologie pe care il detin ofera seriozitate, confidentialitate, un spatiu de lucru adecvat exprimarii nevoilor voastre.
Ca sa va pot ajuta pe voi in cele mai bune conditii, in perioada 2006-2013, am participat la multe cursuri, workshopuri, seminarii de psihologie clinica, consiliere psihologica si psihoterapie, avand ca grup tinta toate categoriile de beneficiari (de la copii la seniori).
In cadrul procesului de evaluare clinica folosesc teste psihologice pentru care am obtinut licenta de utilizare de la Colegiul Psihologilor din Romania.
Emit avize psihologice si rapoarte de psihodiagnostic si evaluare clinica, in conditiile legale precizate de catre Colegiul Psihologilor din Romania.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare