ROmedic Cabinete medicale Sibiu Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Sibiu

Din dorința de a oferi și cu credința că oamenii sunt valoroși și buni, am pornit pe drumul pregătirii mele ca psiholog. Începutul a fost facultatea. În timpul ei am conștientizat că vreau să ajut oamenii prin psihoterapie. La finalul ei m-am înscris într-o formare, cea sistemică. Astfel, sunt interesată cum a apărut și cum se menține simptomul în relații, în micile sisteme și în macrosisteme. Sunt pregătită să lucrez individual, cu cupluri și familii cu copii.

 

Pentru mine este magic cum dintr-o stare de inchidere și de furie se poate ajunge la o stare de conectare cu sine și cu ceilalți când autodezvăluirea se face într-un cadru care inspiră siguranță, căldură, deschidere, nonjudecare și confort cu durerea. Durerea face parte din fiecare dintre noi, evident și din mine. Și atunci mi-am dat voie să o simt, să fie firesc să o trăiesc alături de client. Asta a adus o stare de firesc, de suport, de empatie, că îi sunt alături și că îl pot ajuta în procesul său terapeutic.

 

Sunt aici să te însoțesc pe drumul tău pentru atingerea obiectivului sau obiectivelor pe care ți le propui. Îți sunt alături, te susțin să trăiești emoții, să-ti exprimi nevoile și dorințele necesare sufletului tău.

 

Spațiul cabinetului de psihologie din Sibiu îți poate oferi un cadru călduros și relaxant pentru autocunoaștere și rezolvarea problemelor prin terapie individuală, de cuplu și de familie, folosind metode și tehnici specifice psihoterapiei sistemice.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare