ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Timisoara

Sunt Annemari, terapeut prin artă plastică, membru EFAT ( The European Federation of Art Therapy) și membru YAHAT (The Israeli Association for Creative Arts Therapies).

 

De-a lungul timpului am avut ocazia să lucrez cu adulți, adolescenți și copii, practicând atât terapie individuală cât și terapie de grup. În ultimii ani, activitatea mea clinică a fost centrată pe practicarea terapiei prin artă diadice în lucrul cu copii în situații de risc și familiile lor.

 

Terapia prin arta este o formă de psihoterapie ce combină teoriile și legile psihoterapiei cu înțelegerea aspectelor psihologice ale procesului creativ.  Este, de asemenea, o terapie emoțională ce folosește arta ca mod de comunicare, fiind astfel potrivită oricui, indiferent de vârstă sau aptitudini artistice.

 

Datorită situației actuale, sesiunile de terapie prin artă au loc doar online.

 

Care este prețul unei sesiuni de terapie online?
 
Prețul unei ședințe de terapie prin arta online cu mine este de 100 RON/ oră.
 
Lucrez și cu clienți din alte țări?
 
Da, terapia online ne oferă posibilitatea de a face terapie cu oameni aflați oriunde în lume.
 
Este terapia prin artă online potrivită oricui?
 
Dincolo de avantajele sale, din punctul meu de vedere, terapia prin artă online prezintă unele limitări în situații specifice, nepermitându-mi să acord prim ajutor psihologic. De aceea, terapia online cu mine probabil nu este cea mai potrivită nevoilor tale dacă ai o afecțiune de sănătate mentală diagnosticată, o idee suicidară activă,  dependență de droguri sau alcool sau un mod de viață haotic sau dacă ești prins într-o relație cu un partener abuziv.
Este posibil însă să existe și să găsești un alt terapeut care să poată lucra cu tine online în modul potrivit ție.Nu te descuraja și nu renunța în a căuta un terapeut.
 
Cât de dese sunt întâlnirile?
 
Întâlnirile se stabilesc împreună, constanța și ritmicitatea acestora este însă un criteriu deosebit de important.
Dacă dorești ședințe de terapie ocazionale sau la intervale de timp neregulate, eu nu sunt terapeutul potrivit ție. Cu toate acestea, este posibil să existe și să găsești un alt terapeut online care să poată lucra cu tine în modul cel mai potrivit ție. Nu te descuraja și nu renunța în a căuta un terapeut.
 
Adresa de email folosită pentru terapie online este: anne.varsh@protonmail.com.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare