ROmedic Cabinete medicale Botosani Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Botosani

Cabinetul de Psihologie Clinică şi Psihoterapie este acreditat de Colegiul Psihologilor din România şi oferă următoarele tipuri de servicii psihologice :
- Psihologie Clinica - psihodiagnostic și evaluare clinică a copilului și adolescentului.
- Psihologie Clinica - psihodiagnostic și evaluare clinică a adultului.
- Expertiză psihologică judiciară și extrajudiciară.
- Consiliere Psihologica.
- Psihoterapie experientială a copilului, adultului, cuplului si a familiei.
- Supervizare - Psihologie Clinica.


Dezvoltare personală
Însoţit de specialist într-un travaliu al schimbărilor şi transformărilor dezvoltării personale fiecare om reuşeşte la un moment dat, într-un cadru terapeutic specific să conştientizeze că multe din problemele sale pot juca un rol important la orice nivel al organizării sale psihice.
Ştim că pentru fiecare din noi călătoria prin universul interior este unică în căutare de repere, modele şi valori proprii dar nu poate fi parcursă în singurătate ...
A sosit momentul să-ţi pierzi timpul ocupându-te de tine. Aşa că îţi fac cu mâna din depărtare pentru o scurtă oprire într-un loc în care vei putea afla cum poţi avea grijă de tine astfel încât viaţa ta să se schimbe...
Merită să încerci !


Consiliere de familie
E greu să fii părinte ?
O întrebare care debutează la discuţiile dintre părinţi şi copii, la care se poate răspunde în mai multe feluri, dar la care fiecare părinte îşi caută un răspuns personal.
Ce ne dorim ? Redescoperirea rolului de părinte prin introspecţie creativă, joc de rol pentru rezolvarea unor dificultăţi de comunicare şi relaţionare, agresivitate, divorţ sau decesul unui membru al familiei.

Consiliere psihologică şi psihoterapie pentru copii

Se adresează copiilor de toate vârstele care prezintă comportamente dezadaptative (fobii, anxietate, timiditate, agresivitate, tulburări somatice, performanţe şcolare scăzute, neîncredere în propriile forţe, opoziţionism sau rivalitate fraternă), dar şi celor care trec prin perioade dificile (divorţul părinţilor, schimbarea şcolilor, mutarea locuinţei, spitalizare sau plecarea unuia dintre părinţie)


Grup de suport pentru persoane cu adicţii specifice (alcool, tutun, droguri, jocuri de noroc, jocuri pe calculator) şi doresc ferm să îşi recapete controlul şi mai ales să înţeleagă mai bine mecanismul adicţiei şi ce se află în spatele lui.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare