Buna! Sunt Psihoterapeut cognitiv-comportamental,va pot ghida in procesul de depasire a traumelor emotionale prin EMDR, depresii, anxietate, probleme in relatia de cuplu, fobii, adictii, psihoterapie de performanta pentru antreprenori si nu numai. Abordez provocarile cu entuziasm, folosind tehnici terapeutice moderne!
ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Psihologie Psihologie Iasi

Sunt Psiholog, Psihoterapeut . Andra Dragan, absolventa a Facultatii de Psihologie si Drept, din cardul Univ. Al.I. Cuza - IASI.

Sunt Psihoterapeut  acreditat de colegiul psihologilor, cu formare TCC (Terapie Cognitiv-Comportamentala), iubesc oamenii, iubesc vocatia mea, abordez tehnici terapeutice moderne pentru a descoperi si a da stralucire "diamantului" ce se gaseste in fiecare client ce ajunge in cabinetul meu. 

 

 Gand> Emotie> Comportament-> Rezultat. Asa functionam in ceea ce facem zi de zi. Schimband gandurile si tiparele inconstiente putem avea rezultate bune si ne putem elibera de povara suferintei ce o caram dupa noi zi de zi!

 

"Durerea face parte din viata, Suferinta este o alegere!"  -> Gand- Emotie-Comportament-Rezultat! Psihoterapia ajuta la schimbarea gandurilor ce nu ne mai ajuta  si lucreaza la peisajul emotional pentru a atinge obiectivul dorit!.

 

Am fost ghid si psihoterapeut in ultimii ani pentru persoane ce se confruntau cu depresii severe, anxietate, traume emotionale din viata de adult sau transmire transgenerational, stima de sine scazuta, conflicte in relatia de cuplu, fobii, adictii, deasemenea am lucrat cu oameni din managementul diferitelor multinationale ce isi doresc performanta. 

 

Pornesc de la premiza ca fiecare om este unic, are un trecut unic, 50% este influentat de mediul in care a trait, educatia, prietenii, familia - 50% este genetic, venim pe lume cu un bagaj emotional copiat sau transmis transgenerational, succesul nostru in viata personala si profesionala depinde de felul cum gestionam Gandurile, Emotiile si Comportamentele noastre care de cele mai multe ori sunt automate si inconstiente. 

Cred in transformarea si depasirea tuturor blocajelor emotionale sau psihice  ce ne impiedica sa fim noi insine, sa avem viata personala si profesionala la care visam. Peisajul emotional unic ne ajuta sau ne impiedica sa avem succes in viata. Vestea buna este ca daca suntem perseverenti putem avea acele constientizari ce ne pot duce spre decizii ce ne pot transforma viata.

 

Va pot ghida in procesul psihoterapeutic daca aveti o problema concreta care va provoaca disconfort, neliniste, suferinta psihica, psihosomatica sau emotionala. 

 

Cauza suferintei poate varia de la om la om, de aceea vindecarea necesita un proces unde este nevoie sa fiti consecventi si sa actionati cand sunteti pregatiti, va invit sa reflectati raspunzandu-va singuri la urmatoarele intrebari pe o foaie de hartie:

 

Cu ce anume va confruntati?

Care este cel mai mic pas pe care il puteti face pentru a va rezolva provocarile cu care va confruntati?

Ce depinde de dumneavoastra, ce depinde de ceilalti?

Cum anume va pot ajuta astazi?

 

Daca cititi randurile mele de mai sus si considerati ca va pot ajuta sa va gasiti raspunsuri la provocarile cu care va confruntati, nu ezitati sa ma sunati sau sa imi lasati un mesaj.

 

 

 

 

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare