Buna! Sunt Simona Delia Pachiu • psihoterapeut • consilier de dezvoltare persoanală • psiholog clinician • terapeut certificat în neurofeedback
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihologie Psihologie Bucuresti

     

 

Buna! Sunt Simona Delia Pachiu: psihoterapeut, consilier de dezvoltare persoanală, psiholog clinician, terapeut certificat în neurofeedback.

Te-ai gândit uneori că meriți mai mult de la viață? Că viața ta și a celor din jur poate deveni mai bună? Că te poți simți mai bine în fiecare zi? Dacă raspusul este da, e timpul să acționezi!    

 

În timpul ședințelor voi fi alaturi de tine cu disponibilitate și căldură, cu respect și înțelegere și iți voi oferi un cadru de siguranță, lipsit de prejudecăți, în care poți vorbi deschis depre problemele tale; vei fi ascultat, înțeles și acceptat așa cum ești; nu vei fi judecat, catalogat sau etichetat; iți va fi respectat dreptul la confidențialitate. Folosind tehnici și instrumente validate științific, te voi ghida, susține și încuraja să înțelegi cauzele problemei, să-ți sondezi propriile blocaje, să iți stimulezi resursele și capacitățile de depășire a situațiilor problematice, să explorezi alternativele de evoluție în viitor, pornind de la nevoile, potențialul și caracteristicile tale, să dobândești noi comportamente, și atitudini.

 

Servicii: dezvoltare personala, psihoterapie, servicii psihoterapeutice on line.

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare