ROmedic Cabinete medicale Ploiesti Cabinete Logopedie Logopedie Ploiesti

Anunțuri & evenimente

23-03-2020

Evaluari in domeniul sigurantei circulatiei

Preț: 70 lei/persoan?
Efectuăm evaluarea psihologica pentru conducatori auto profesionisti, în toate tipurile de transport, pentru personalul cu atributii in siguranța transportului feroviar si naval. Certificat de agreere MT 851/11.03.2019
23-03-2020

ALATURI DE TINE

Daca in aceasta perioada solicitanta simti ca te confrunti cu stari emotionale care tind sa te copleseasca si ai avea nevoie de sustinerea unui specialist, ne-am gandit sa fim "Alaturi de tine". O echipa de psihoterapeuti experimenta?i care fac parte din Asociatia Romana de Psihoterapie Centrata pe Persoana iti ofer? suport psihologic in mediul online, pentru ca tu sa iti recapeti o stare de echilibru. Pentru a beneficia de sprijinul nostru, te rugam sa accesezi linkul de mai jos si sa completezi formularul cu datele tale. Impreuna e mai usor!

Formular "Alaturi de tine"

https://forms.gle/4ec9bNfzRCveW8vz5
20-11-2019

Evaluari pentru ANAF

Cabinetul este autorizat sa efectueze evaluari psihologice pentru ocuparea unor posturi in structurile antifrauda din cadrul ANAF. Programarile se fac telefonic, putand fi onorate si solicitarile din week-end.
20-11-2019

Consiliere si orientare vocationala pentru adolescenti

Preț: 50lei/sedinta
Timpul este uneori insuficient pentru parinti, iar solicitarile adolescentilor necesita timp. Una dintre intrebarile cu care ei se confrunta este aceea referitoare la profesia spre care sa se indrepte. Oferim susinere si orientare in vederea alegerii profesiei potrivite!
 
Programare