ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihologie Psihologie Bucuresti

     Activitatea mea terapeutica a inceput cu multi ani in urma. Asa cum am mai spus, am invatat foarte mult de la profesorii mei, insa, dincolo de cunostintele primite, am avut parte si de o alta cunoastere... Zi de zi am intalnit oameni cu nevoi, cu suferinte, cu sperante, cu asteptari. In toti acesti ani am invatat mult de la oamenii pe care i-am intalnit. Am inteles, de pilda, ca atunci cand omul are o suferinta fizica, ea se poate vedea, se poate percepe, se poate masura, se poate intelege mai usor, dar atunci cand este vorba de o suferinta mentala sau, de ce nu, a sufletului, aceasta nu este vazuta, nu poate fi masurata, cuantificata, nu se percepe profunzimea ei, daca este cronica, acuta sau... supraacuta, intr-un cuvant nu se vede nimic la suprafata, dar ea poate exista, acolo, in adancul inconstientului sau al subconstientului, ea fiind in permanenta asemenea unui val cenusiu ce poate intina lumina si culorile vietii.

     Am invatat ca viata nu trebuie doar traita, ci trebuie celebrata ca pe un Dar Divin, in fiecare zi, in fiecare ora, in fiecare minut... in fiecare clipa, ca trebuie sa fim prezenti si sa intelegem ca aceasta viata este unica si ca timpul se scurge si noi decidem daca acest timp se scurge in favoarea noastra. Dintotdeauna m-au fascinat cuvintele lui Einstein atunci cand se referea la viata, ele spun totul: "Iti poti trai aceasta viata ca pe un continuu Act de Magie sau o poti trai fara sa vezi nimic magic in ea." Noi insine putem decide cum sa ne traim aceasta viata.

     Daca va aflati intr-o situatie de impas, in care viata nu mai pare atat de frumoasa, in care oboseala si stresul sunt pe cale sa creeze o suferinta si v-ati hotarat sa schimbati ceva, putem sa incepem sa facem aceasta schimbare impreuna.

Ultimele recomandări de la pacienți:

17-02-2020
Pascu Andrada, 30 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

20-01-2020
Nea, 60 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Forte multumit de ajutorul si sfaturile dlui. dr. Ne-a transmis multe din cunostintele sale in diverse domenii. Am dezbatut subiecte diverse din care toti participantii am plecat mai bogati spiritual si mai buni cu cei din jurul nostru. Multumesc pentru tot ajutorul.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare