ROmedic Cabinete medicale Buftea Cabinete Dermatologie și venerologie Dermatologie și venerologie Buftea

Căminul Martha din Buftea este locul unde fiecare persoană în vârstă se poate simți ca într-o familie.


Serviciile noastre de îngrijire se adresează în special bătrânilor care au probleme de sănătate, afecțiuni reumatice, boli degenerative precum demența Alzheimer sau Parkinson. Echipamentele moderne și personalul calificat ne ajută să oferim acestora, în mod constant, asistență medicală profesională, la standarde europene de calitate.

Echipa medicala este asigurata de medic de familie, psihiatru, neurolog, psiholog, geriatru, reumatolod, dermatolog, medici ce au o vizita lunara si emit retete compensate.


Alzheimer este o boală ireversibilă care începe să se manifeste în general după vârsta de 60 de ani. Afectând treptat memoria și abilitățile de gândire, Alzheimer distruge capacitatea de a efectua și cele mai simple sarcini necesare vieții de zi cu zi. De aceea, pentru părinții și bunicii care suferă de această boală, Căminul Martha asigură supraveghere continuă și îngrijire corespunzătoare.

În cadrul căminului, personalul nostru experimentat implementează programe de stimulare cognitivă și de terapie ocupațională, precum și programe de terapie cu animale.
 


Căminul de bătrâni funcționează într-o cladire moderna de 500 mp, dispune de camere cu trei si patru paturi, cu TV in fiecare camera, spatiu de zi (living) pentru socializare, grupuri sanitare dotate corespunzator nevoilor rezidentilor nostii, bucătărie dotata cu mobilier de inox. Căminul are geamuri termopan și aer condiționat care ajută la menținerea unui confort termic optim indiferent de anotimp. În plus, grădina de 1600 metri pătrați cu foișor și spațiul verde ( brazi, pomi fructiferi, flori, gazon) oferă un aer de prospețime și o invitație la mișcare, în funcție de capacitatea fizică a fiecăruia.


Așadar, indiferent de stadiul bolilor de care suferă, pacienții noștri se pot bucura de o viață demnă caracterizată de respect, confort și acces la îngrijire medicală de calitate.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare