ROmedic Cabinete medicale Brasov Cabinete Psihologie Psihologie Brasov

Purtăm în noi resurse nebănuite pentru autovindecare, iar modul nostru de a privi lucrurile și viața în general, împreună cu păstrarea unui echilibru corp-minte-suflet, ne poate asigura sănătatea psihică și fizică pe care ne-o dorim. De multe ori, însă, viața ne pune în situații dificile din care am fi tentați să credem că nu avem ieșire. Faptul că te afli pe această pagină este un semn de conștientizare că unele lucruri din viața ta nu merg așa cum ți-ai dori și ai nevoie de sprijin în acest sens. Mă poți alege ca partener în demersul tău de a depăși momentul critic în care probabil te afli și, folosind resursele tale interioare, împreună putem transforma o situație dramatică într-o poveste ...
Cabinetul psihologic este un cadru securizant, un loc unde n-ai nevoie de măști și unde îți poți deschide inima cu încredere.
Te invit să afli mai multe folosind meniul, unde vei găsi informații despre mine ca psiholog și psihoterapeut, precum și despre serviciile de specialitate oferite.
Alte informații poți afla:
- www.la-psiholog.ro/carmen-farkas-psiholog , Cabinet - Brașov
- www.la-psiholog.ro/farkas-carmen-psiholog , Cabinet - Tg.Secuiesc
Te aștept cu drag,
Carmen

Ultimele recomandări de la pacienți:

23-09-2018
Emoke, 38 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O profesionista , care a reusit sa ma ajute in rezolvarea de probleme , sa imi recapat increderea in mine, sa reinvat sa traiesc in prezent, sa ma bucur de viata mea si sa fiu mai fericita. Profesionalism.Foarte bine pregatita, cu tehnici modern m-a ajutat sa ma cunosc si sa ma inteleg mult mai bine.

02-08-2018
Nicu, 42 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Dna Carmen Farcas m-a ajutat sa vad lucrurille din alta perspectiva si sa realizez ca rezolvarea problemelor mele se afla numai si numai la mine si nu depinde de persoanele din jurul meu, sau de retetele doctorilor. Multumesc si un zambet maxim pentru dvs!

01-08-2018
Kristof & Meli, 43 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Suntem multumiti si recunoscatori pentru ca am apelat la serviciile acestui cabinet. Crezand ca nu avem nevoie de ajutor, noi am gresit amanand terapia de cuplu. Acum suntem mult mai bine gratie profesionalismului, rabdarii si intelepciunii terapeutei noastre dragi, Carmen. Ori de cate ori intampinati probleme, indiferent ca e viata personala sau relatia de cuplu, nu ezitati sa cereti ajutor specializat. Noi o recomandam cu incredere pe Carmen Farkas.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!