O echipă formată din unii din cei mai apreciați medici bistrițeni, specializați în Clinicile Universitare din Cluj-Napoca, Târgu-Mureș și București, cu experiență și supraspecializări în Europa de Vest și America. Peste15 specialiăți, peste 20 de medici, investigații, tratamente medicale și chirurgicale de ambulator.
ROmedic Cabinete medicale BISTRITA Cabinete Gastroenterologie Gastroenterologie BISTRITA

https://www.casamedicilor.ro

https://www.facebook.com/casamedicilor

 

Cine suntem?

O echipă formată din unii din cei mai apreciați medici din Bistrița, specializați în Clinicile Universitare din Cluj-Napoca, Târgu-Mureș și București, cu experiență și supraspecializări în Europa de Vest și America. Peste 15 specialiăți, peste 25 de medici, investigații paraclinice, tratamente medicale, laser și chirurgicale de ambulator, atât pentru adulți cât și pentru copii.


Cu ce te putem ajuta?

 

Investigații cardiace noninvazive:

Ecocardiografie doppler continuu și pulsat GE, EKG 12 derivații, Holter EKG 4 canale și Holter de tensiune arterială BTL 
Investigații neurologice:

Electroneurograme, electromiograme, interpretare electroencefalograme.
Investigațiii paraclinice și tratamente multidisciplinare:

Ecografii abdominale, doppler venos și arterial de membre inferioare și de carotide, ecografii ganglionare și de părți moi, elastografie Philips Shear Wave 2D, capilaroscopie, ecografie musculo-scheletală, infiltrații.

Ecografii pediatrice, inclusiv ecografii de șold.

Ecografii tiroidiene, renale, vezicale, prostatice și testiculare.

Ecografii ginecologice și de sarcină, examene Papanicolau, HPV, bacteriologic, screening sarcina DUBLU/TRIPLU test, sterilet etc.

Endoscopii ORL, probe vestibulare, spălături, aspirații, tamponamente, extracții corpi străini, meșare, radiocauterizări, tratamente locale ORL.

 

Investigații și tratamente dermatologice și de estetică medicală:

Dermatoscopie, Examinare Wood, Biopsii cutanate

Criocauterizări, laser CO2 radiocauterizări, shave excizii, excizii de tumori cutanate, melanoame și chisturi, operația unghiei incarnate (fenol)

Fototerapie UVB - Narrow Band pentru psoriazis ș.a.

Peeling, laser vascular ND:Yag, IPL & CO2 pentru rejuvenare, melasmă, rozacee / cuperoză acnee, cicatrici, vergeturi, micoza unghiilor

Tratamentul caderii părului: PRP, Kenalog intralezional

Tratamentul ridurilor: BOTOX, Acid Hialuronic, lifting lichid nechirurgical VOLITE (Allergan)

Tratamentul transpiratiei excesive (Iontoforeză&BOTOX)

 

Teste alergologice: prick și patch (peste 100 de alergeni)

 

Stomatologie:

Tratamente complexe de stomatologie, ortodonție, estetică dentară, implantologie și chirurgie orală pentru adulți și copii.

 

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

25-05-2023
Sighartau Andrea, 38 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

19-01-2023
Andrei Razoare, 34 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Totul a decurs foarte repede. Am fost primit cu foarte multa prietenie. Timpul de așteptare a fost scurt. Doamna Doctor Faur Loredana este o persoana devotata meseriei sale, mi-a oferit toate sfaturile de care aveam nevoie. Per ansamblu a fost o atmosfera bună, tratament excelent și preturi accesibile. Recomand cu încredere!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare