ROmedic Cabinete medicale Craiova Cabinete Stomatologie Stomatologie Craiova

Copiii si adultii au acum posibilitatea de diagnostic si tratament intr-un Centru Medical modern unde dotarile de ultima ora din domeniul tehnicii medicale si experienta personalului va vor convinge ca ati facut alegerea corecta tratandu-va in cabinetele noastre.
Pentru noi fiecare pacient este unic cu probleme si asteptari proprii, de aceea misiunea noastra este de a oferi servicii medicale conform asteptarilor oricarui pacient, cu respect si daruire pentru sanatatea sa.
Ne propunem astfel ca intre medic si pacient sa fie o relatie de incredere deplina.
Intr-o atmosfera prietenoasa si un spatiu relaxant, cei mici beneficiaza de un loc de joaca conceput special pentru ei de copii.
Suntem amplasati in apropiere de Gara Craiova, langa Peco Petrom, pe str.Batranilor nr.4, vis-a-vis de biserica din Rovine. Zona este accesibila atat pacientilor din Craiova cat si celor din zonele limitrofe.
Mai multe informatii pe http://alergologie-craiova.ro/
In sec.XXI, bolile alergice constituie o adevarata problema de sanatate publica, deoarece prevalenta este in continua crestere.
Riscul de aparitie in populatia generala este de aprox. 15%, dar el creste la 40% daca unul dintre parinti este alergic si chiar la 80% daca ambii parinti sunt alergici.
Pe langa transmiterea ereditara sunt citati si alti factori in aparitia bolilor alergice, de aceea simptomele pot aparea si la adultul fara antecedente alergice. Printre acesti factori amintim: poluarea atmosferica, fumatul, infectiile virale si bacteriene, agentii iritanti din mediul interior, consumul crescut de antibiotice, alimente ce contin substante chimice etc.
Simptomele alergice sunt subdiagnosticate de cele mai multe ori, de aceea pacientii ajung la medicul alergolog cu multiple sensibilizari si comorbiditati care afecteaza calitatea vietii pacientului. Se impune astfel stabilirea rapida a diagnosticului si tratament optim avand la baza ghidurile terapeutice.
Diagnosticul bolilor alergice este un procedeu complex si presupune:
- o anamneza riguroasa de specialitate ( discutie cu pacientul despre debutul si evolutia simptomelor, posibile cauze, antecedente personale si familiale)
- examen obiectiv al pacientului
- teste cutanate alergologice prick la alergene respiratorii sau alimentare
- teste epicutanate patch la alergeni din cosmetice, metale, materiale dentare, plante, medicamente etc
- teste alergologice la medicamente
- teste de provocare orala / sc /im. ( testarea tolerantei ) la medicamente
- teste de provocare la alimente
- spirometrie ( masurarea volumelor pulmonare )
- teste in vitro pentru identificarea alergenelor din alimente, medicamente.
Prevenirea aparitiei bolilor alergice presupune consiliere alergologica pe perioada sarcinii si in timpul lactatiei pentru mamele ce sufera de boli alergice, masuri de profilaxie a expunerii la alergeni sub indrumarea unui specialist alergolog.
Deci, pentru succesul terapeutic este necesar o buna colaborare intre pacient si medicul alergolog.
Sa cunoastem si sa tratam impreuna bolile alergice sunand la 0756788218(0723 526 889). Ne gasiti si pe site: www.alergologie-craiova.ro
Sanatatea dintilor si a gingiilor este extrem de importanta si uneori spalatul pe dinti chiar de 2 ori pe zi nu este sufucient.
Statisticile arata ca suntem pe ultimul loc in Europa la consumul de pasta si periuta de dinti, dar si in privinta numarului vizitelor la medicul stomatolog.
Problemele dentare pot provoca boli grave de inima (endocardita bacteriana), de stomac (ulcer gastric), de rinichi (glomerulonefrite) etc. Amanarea unei vizite la medicul stomatolog poate agrava problemele dentare.
Pentru un zambet frumos, sanatos si pentru a avea incredere in imaginea ta, adreseaza-te medicului stomatolog sunand la 0722 263 251.

Ultimele recomandări de la pacienți:

24-07-2017
Rusanu Lidia, 70 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Este un medic extraordinar care isi face meseria cu multa daruire, este foarte apropiata de pacienti, este un om extraordinar, de o finete aparte, un sfatuitor de nadejde pe care te poti baza.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!