ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Sexologie Sexologie Cluj-Napoca

Centrul de psihologie Mental-Training Cluj, Psihologi: Marius Pentilie, Lavinia Holhoș, Radu Podar, Viorica Marocico, Beatrice Țolea, Andrei Farcaș, Boboș Șerban, Reka Kertesz acreditați de Colegiul Psihologilor din România pentru psihologie clinică, psihoterapie și consiliere cognitiv-comportamentală. Ședințele se desfășoară cu profesionalism într-un spațiu care respectă toate rigorile comisiei de specialitate și sunt folosite cele mai noi proceduri. Fiind situat într-o zona centrală din Cluj Napoca este și foarte accesibil.


Ca psihologi, considerăm că este foarte important să oferi psihoterapie de cea mai înaltă calitate care să se bazeze pe cercetări științifice. În terapie putem aborda probleme dintre cele mai diverse, pentru a găsi soluții eficiente și de lungă durată. Iar pentru a atinge obiectivele pe care le stabilim împreună vom folosi tehnicile psihoterapiei cognitiv-comportamentale. Aceasta presupune oferirea unei noi perspective asupra lucrurilor, modificând gândurile care dăunează unei bune funcționări, și în același timp înlăturarea comportamentelor nedorite, înlocuindu-le cu noi comportamente dezirabile.


Experiența noastă include psihoterapia individuală (cu adulți și adolescenți) și de cuplu. De-a lungul timpului am ajutat persoane care se confruntau cu dependența de jocurile de noroc, depresie, atacuri de panică, îngrijorări, anxietate, ticuri, tulburări sexuale, tulburări alimentare, adolescenți cu probleme, cupluri cu dificultăți sau oameni care au vrut sa facă o schimbare pozitivă în viața lor.


În general, pentru a ajunge sa cerem ajutor este nevoie în principal de curaj. Curaj pentru a accepta că există o problemă și, totodată, curaj să recunoști că nu îi faci faţă singur.


Societatea contemporana ne pune in fata unor conflicte pe care uneori nu le putem gestiona singuri si trebuie sa apelam la ajutor specializat. De aceea ne propunem ca atat in psihoterapie, dezvoltare personala cat si in consiliere sa atingem scopurile pe care le stabilim impreuna, utilizand atat intreaga noastra experienta, pregatire si paleta de tehnici psihologice pe care le stapananim dar si resursele personale pe care le detii astfel incat, in final, situatiile problematice sa fie rezolvate.


Va fi foarte important sa stabilim impreuna, inca de la inceput, care sunt problemele si care sunt prioritatile, ce doresti sa imbunatatesti in viata ta, ce te-ar ajuta sa te simtit mult mai bine imediat, dar si ordinea in care vom incerca sa rezolvam aceste situatii problematice.


Confidentialitatea celor discutate este asigurata atat de codul de etica al Colegiului Psihologilor din Romania, autoritatea care elibereaza atestatul de libera practica si care asigura buna practica a profesiei dar si de Legislatia Romaniei.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare