ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină de familie Medicină de familie Bucuresti
Dăruire. Respect. Pasiune.
 
Poate părem desueți folosind aceste cuvinte, dar exact despre asta este vorba atunci când vorbim despre Bio Terra Med.
Din dăruire, respect și pasiune am devenit medici, dar din respect pentru pacient - pe care activitatea medicală trebuie centrată - am plecat pe cont propriu, pentru a ne face meseria așa cum visam și ne doream.
Așa am pornit la drum, în 2001, deschizând primul centru medical Bio Terra Med (Grivița), împreună cu câțiva medici care ni s-au alăturat.
 
În 2005 am vrut să creem un mediu optim de dezvoltare profesională și am înființat primul departament de cercetare și studii clinice medicale din mediul privat din România.
În 2006 solicitările din partea pacienților pentru mai multe specialități medicale erau din ce în ce mai numeroase, pentru că fiecare vizită la Bio Terra Med reprezenta o experiență pozitivă și un alt tip de servicii medicale. Cumva se împământenise faptul că pacientul, la orice medic s-ar programa la Bio Tera Med, este în primul rând MEDIC, nu un angajat cu normă, ci un foarte bun profesionist, cu răbdare și disponibilitate pentru pacient și că personalul întâlnit este amabil și politicos.
Bio Terra Med Negulici a fost, practic, un raspuns la aceste solicitări.
În decursul anilor am întâlnit și a trebuit să facem față la numeroase obstacole, însă am dorit să rămânem promotorii unei activități medicale de pionierat, având ca obiectiv principal pacientul și ne-am luptat permanent pentru asta.
 
Am trimis primii medici la specializare în China și am intrat în negocieri pentru a aduce primul aparat HIFU. Nu mai era niciunul în toată Europa Centrală și de Est.
În 2009 am deschis al treilea centru medical - HIFU Terramed Conformal - și am și adus aparatul cu care și astăzi tratăm fibromul uterin. Tot aici am adus și primul aparat de roentgenterapie din mediul privat, pentru terapia dermatologică și antiinflamatorie și s-a înființat și o mică secție de terapie oncologică.
 
Dacă a fost greu? Cumplit de greu să realizezi o activitate medicală civilizată, corectă, la standarde internaționale, fără să fie un business! Ne-am luptat și ne luptăm cu mentalitățile - ale medicilor, ale pacienților, ale instituțiilor statului și ale mass mediei. Am realizat că fără educație nu se poate face nimic, așa că am început să dezvoltăm și această componentă.
Centrele noastre medicale au continuat să se dezvolte și, pe lângă serviciile alopate, am înființat și un departament de terapii complementare - homeopatie, medicină naturistă, terapie florala Bach etc, dar și unul de programe speciale (de ex: Good Life - este singurul program medical integrativ de sănătate, nutriție și frumusețe din România).
 
În 2017, Bio Terra Med a devenit - dupa 2 ani de supervizare - singurul centru medical acreditat să realizeze tratamente cu Ecoterapie pentru nodulii tiroidieni și fibroadenoamele la sân în Europa de Est. Ecoterapia are la bază tot tehnologia HIFU și este singurul tratament neinvaziv al acestor două afecțiuni de care suferă foarte mulți oameni.
Extrem de surprinzător a fost faptul că pacienții români au fost primii care au reacționat pozitiv și ne-au solicitat evaluări terapeutice și tratamente cu ecoterapie.
În momentul de față facem cunoscută metoda terapeutică prin prezentări în cercurile medicale, dar și publicului larg. Cele mai multe solicitări vin direct de la pacienți - atât din România cât și din afara ei (Scoția, Franța, Algeria, Polonia, Emiratele Arabe Unite, Rusia, Moldova, Belgia, Portugalia, Spania, Italia etc.) și acest lucru ne motivează enorm.
 
Ce ne caracterizează? Servicii medicale dedicate, prețuri decente, profesionalism, flexibilitate, dar mai ales centrarea întregii noastre activități pe binele pacientului. Și nu în ultimul rând - îmbunătățirea permanentă pe de o parte și dezvoltarea pe de altă parte.
 

 


Bio Terra Med Grivitei:
Calea Grivitei, nr. 3, sector 1;
Telefon: 0724.262.110;
Web: https://bioterramed.ro


Bio Terra Med Primăverii:
Pictor Ion Negulici, nr. 27, sector 1;
Telefon: 0723.341.001; 0736.344.650

 

Pentru ultimele detalii, noutati sau programari online, accesati https://bioterramed.ro/

De asemenea, puteți pune întrebări sau vă puteți programa lăsând mesaj privat pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/CentrulMedicalBioTerraMed/

 

Întrucât recepțiile noastre sunt extrem de solicitate telefonic, vă recomandăm să vă programați fie online (pe site sau prin intermediul paginii noastre de Facebook) fie prin email la una dintre urmatoarele adrese:

- receptie.primaverii@bioterramed.ro

- receptie.grivita@bioterramed.ro

Ultimele recomandări de la pacienți:

15-08-2022
Jianu Adriana, 52 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Calmul, siguranța, profesionalismul desăvârșit, implicarea totală și empatia d-nei dr. neurolog MAN SIMONA au transformat o consultație neurologică într-o discuție plăcută, la sfârșitul căreia am plecat foarte mulțumită și pe deplin lămurită asupra pașilor pe care trebuie să-i urmez pentru rezolvarea problemei medicale.
Servicii de 5 stele, recomand tuturor clinica Bioterramed și în mod special evaluările d-nei dr. neurolog MAN SIMONA.

23-02-2016
Serdean Aura, 66 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand acest centru medical ori de cate ori am ocazia.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare