ROmedic Cabinete medicale Tg-Mures Cabinete Psihiatrie Psihiatrie Tg-Mures

Centrul Medical Nova Vita este unul dintre cele mai mari spitale private din tara cu peste 150 paturi, oferind servicii medicale de excelenta.


Cu o amplasare privilegiata in zona centrala a orasului Tg-Mures, Centrul Medical Nova Vita vizeaza acoperirea tuturor specialitatilor medico-chirurgicale pentru a putea sustine abordarea multidisciplinara in conditii de siguranta si confort.


Deschiderea maxima catre identificarea nevoilor pacientilor, nivelul inalt de pregatire a personalului precum si aparatura de ultima generatie garanteaza asigurarea unor servicii medicale la cele mai inalte standarde europene.


Centrul Medical Nova Vita ofera o alta viziune despre sanatate si doreste sa ramana un partener serios pentru pacienti si familiile acestora.

 

Valorile credinței noastre se numesc: profesionalism, dragoste față de semeni, atenție față de serviciile pe care le oferim și concentrare absolută asupra pacienților. Lor le-am dedicat și le vom dedica de fapt toate străduințele și realizările noastre. 

Ultimele recomandări de la pacienți:

13-04-2019
Geambasu, 52 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand Nova Vita la toate cunostintele mele, special celor cu probleme ortopedice pe Domnul Doctor Török Barna. M-a tratat nemaipomenit si sfaturile dumnealui au fost de mare folos.

26-01-2018
Nyiredi Francisc, 59 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionisti

10-10-2017
Rontu Stefan, 58 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Super OK !


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!