ROmedic Cabinete medicale Iași Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Iași

Viata e o aventura. Traieste-o frumos!

 

Cu totii avem momente in care "ceva" ne deranjeaza. Nu stim sa explicam ce e, simtim doar cum ne apasa pe ceafa. Nu dureaza mult pana apar starile de rau fizic, durerile de cap si gandurile negre. Cu totii trecem prin asta, dar cati dintre noi fac pasi concreti pentru a scapa de aceste stari?

 

DA, orice astfel de stare se poate vindeca la psiholog! DA, te vei simti entuziasmat si pregatit pentru viata din nou! DA, cei din jur vor sesiza schimbarea ta in bine!

 

Nu amana. Psihologul nu te trateaza "de nebunie", aceasta este o idee invechita si depasita. Psihologul este persoana careia ii poti spune cele mai negre temeri, cele mai ciudate stari, cele mai diverse ganduri. Intotdeauna, psihologul va sti ce sa iti spuna si cum sa te indrume pentru a beneficia iarasi de o viata normala. 

 

Nu lasa calitatea vietii tale sa scada! Nu lasa sa treaca timpul, nu ii lasa pe cei din jur sa se indeparteze de tine! Actioneaza chiar astazi pentru ca maine sa fie din nou soare pe strada ta. Vei incepe sa simti efectele benefice ale consultatiei psihologice chiar din prima sedinta. Dupa 3-4 sedinte viata ta va avea o calitate mult mai buna.

 

Exista pacienti care prefera sa tina sedintele online, pe Skype sau pe Whatsapp. Exista pacienti care prefera sa beneficieze de serviciile psihologului la ei acasa, nu in cabinet. Orice varianta e mai potrivita pentru tine, noi o acceptam, deoarece stim cat de important este sa te simti TU bine si in siguranta.

 

Viata e o aventura. Cu bune si cu rele. Normal este sa te simti bine cu tine insuti in orice context, iar eu, psiholog clinician Maria-Cristina Chitimus, voi fi alaturi de tine pe intreg parcursul evolutiei tale! 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare