Clinica Clear Mind, clinica integrată de psihologia sănătății, oferă o varietate de servicii pentru întreaga familie, susținute de o echipă multidisciplinară de specialiști cu experiență într-un mediu cald, lipsit de judecată, bazat pe respect și confidențialitate.
ROmedic Cabinete medicale Ploiești Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Ploiești

Clinica Clear Mind este prima clinică integrată de psihologia sănătății, ce oferă o varietate de servicii pentru întreaga familie, susținute de o echipă multidisciplinară de specialiști. Experiența și cunoștințele specialiștilor, abordarea personalizată a cazurilor, metode și tehnici validate științific, alături de un mediu lipsit de judecată, bazat pe încredere, respect și confidențialitate este rețeta de succes a clienților noștri mulțumiți. 

 

Accentul este pus pe nevoile clienților pentru care asigurăm scheme de lucru personalizate, adaptate nevoilor fiecărui client. Totodată, specialiștii clinicii realizează abordarea cazului urmând ghidurile internaționale și rezultatele studiilor științifice pentru aplicarea celor mai eficiente metode existente.

 

Conceptul clinicii integrate de psihologia sănătății presupune abordarea sănătății și bolii cu ajutorul modelului bio-psiho-social. În timp ce povara bolilor cronice crește rapid în întreaga lume, o mare parte din acestea pot fi prevenite. Este timpul să recunoaștem sănătatea mentală ca parte esențială în sănătatea fizică.

 

Clinica Clear Mind este locul în care vei găsi răspunsuri și soluții clare pentru depășirea momentelor dificile.

 
Programare