English version
EN version ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Ecografie Ecografie Cluj-Napoca

Medimages – senologie imagistica”, prin dotarea proprie si reteaua de colaboratori, ofera solutia completa de rezolvare a patologiei sanului, la nivel de expert.


Senologia imagistica este ramura medicinei care se ocupa de diagnosticul imagistic al patologiei sanului. De la caz la caz, propunem pacientelor noastre examinarile necesare obtinerii unui diagnostic sigur.


Incepind cu ecografia sau mamografia, urmate de elastografie, rezonanta magnetica nucleara, punctii citologice sau histologice ecoghidate cu precizare anatomo-patologica a diagnosticului, indrumarea pentru tratament si urmarirea in timp, sunt etapele uneori necesare pentru redobindirea sanatatii, in care va suntem alaturi.


Timpul scurs de la aparitia primului semn de boala pina cind ne adresam medicului poate fi decisiv in prognostic. Ideal este sa surprinzi boala in stadiul ei infraclinic, cind inca nu avem nici un semn. De aceea, le recomandam tuturor femeilor sa faca un control senologic anual: ecografic pina la varsta de 40 de ani, mamografic dupa aceasta, iar celor care sesizeaza o modificare aparuta la nivelul sanilor sa se sdreseze in cel mai scurt timp specialistului senolog.

Ultimele recomandări de la pacienți:

20-04-2021
Cristina Dacău, 43 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Punctualitate si eficienta, foarte draguti.Revin oricand este nevoie.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare