ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Ecografie Ecografie Bucuresti

Centrul Medical Sfântul Spiridon Vechi acordă servicii medicale de asistență primară și de specialitate in multiple specialități medicale:

 

În cadrul clinicii își desfășoară activitatea medici cu competențe de: EKG, holter TA, holter EKG, ecocardiologie, ecografie generală, ecografie tiroidiană, colposcopie, ecografii mamare și transvaginale, ecografii Doppler, ecografii vene si artere.

 

Consultațiile și serviciile medicale în contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate sunt oferite GRATUIT în baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

 

Misiunea noastră este de a întâmpina pacienții cu soluții eficiente, având lângă noi cei mai buni medici specialiști și tehnologie medicală actuală într-un spațiu prietenos și modern. Toți medicii nostri sunt pasionați și dedicați actului medical, mulți dintre ei fiind implicați în programe de cercetare în spitalele în care activează.

 

Cu ambiția și motivația că ceea ce facem aici, este un prim pas pentru ca pacientul din România să fie tratat corespunzător, atât medical cât și personal, depunem toate eforturile ca serviciile medicale oferite să fie la cele mai înalte standarde.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare