Clinica Prodent Dr Gruia este o clinică medicala privata de Stomatologie si Implantologie Digitala, fondată de dl. doctor Dan Gruia. Conduși de dorința de a excela, am investit în dezvoltarea clinicii, atât prin echipamente de ultimă generație, cât și prin dezvoltarea personală și profesională a echipei medicale.
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti sector 1 Cabinete Stomatologie Stomatologie Bucuresti sector 1

Clinica Prodent Dr Gruia este o clinică medicala privata de Stomatologie si Implantologie Digitala, fondată de dl. doctor Dan Gruia. 

 

Conduși de dorința de a excela, am investit în dezvoltarea clinicii, atât prin echipamente de ultimă generație, cât și prin dezvoltarea personală și profesională a echipei medicale. Echipa noastră de medici este formată din specialiști de înaltă calificare și cu experiență în domeniile pe care le reprezintă.

 

Pe parcursul anilor, ne-am îmbunătățit constant serviciile medicale de prevenire, diagnostic și tratament până la standarde de excelență, iar eforturile noastre vor fi mereu concentrate pe pacient și necesitățile acestuia în materie de profesionalism, calitate și siguranță a actului medical.


Clinicile medicale Prodent Dr Gruia sunt localizate în Campina (Valea Prahovei) si București, zona Piata Victoriei.  

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare