ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină generală Medicină generală Bucuresti

„Sănătatea este o comoară pe care puțini știu să o prețuiască, deși aproape toți se nasc cu ea.” – Hipocrate

 

De multe ori uităm să avem grijă de sănătatea noastră și ne amintim abia atunci când o serie de simptome se agravează și durerile sau disconfortul se resimt puternic. Nu ignora semnele de boală! Prezintă-te la medic atunci când organismul îți dă semne că ceva nu funcționează cum trebuie, deoarece prevenția și intervențiile la timp sunt esențiale pentru reducerea riscului de agravare a bolilor, pentru creșterea eficienței tratamentului și reducerea timpului de vindecare.

 

Dr. Alexe Alexandru, medic primar medicină de familie, având competențe de ecografie și psihologie. pune în slujba pacienților întreaga experiență și pregătire profesională, pentru servicii medicale de calitate.

 

La noi profesionalismul medical se împletește armonios cu tehnicile medicale de ultimă generație, devotamentul, empatia, grija pentru pacient și seriozitatea.

„Să îți dorești să fii sănătos este o parte din sănătate.” – Seneca

 

Într-un ambient cald și plăcut vă așteptăm cu soluțiile cele mai bune, pentru un diagnostic rapid și pentru investigații și proceduri medicale eficiente. Specialitățile pe care le găsiți la cabinet sunt:

  • Medicină de familie
  • Medicină generală
  • Ecografie (nu avem contract CAS)
  • Pediatrie
  • Psihologie (nu avem contract CAS)

Beneficiați de toată grija și atenția noastră pentru restabilirea sănătății. Cabinetul dispune de aparatură medicală de ultimă generație, pentru un diagnostic rapid și sigur. Personalul medical înalt calificat, aflat într-un continuu proces de dezvoltare a cunoștințelor, vă stă la dispoziție pentru servicii medicale precise, rapide, sigure și eficiente. Sănătatea este un drept, luptă pentru el!

 

Milităm pentru prevenție, de aceea recomandăm controalele medicale periodice, pentru ținerea sub control a bolilor și diagnosticarea lor precoce, pentru tratamente rapide și eficiente, pentru restabilirea stării de sănătate.

 

Protejăm sănătatea ta și a întregii familii!

Ultimele recomandări de la pacienți:

13-03-2023
Constantin Octavian, 34 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Excepțional!

03-11-2021
Nuti, 69 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Cel mai bun și empatic medic

22-10-2021
Constantin, 45 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism, empatie, dedicare și nu in ultimul rând, Omenie


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!