ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Iasi

Se spune că imaginea valorează cât o mie de cuvinte, astfel că frumusețea exterioară este cartea noastră de vizită, care trebuie să fie impecabilă. Când aspectul nostru este în dezacord cu imaginea pe care o avem despre noi înșine sau cu anumite standarde impuse de societate, chirurgia plastică-estetică-reconstructivă poate fi soluția!


Cabinetul de Chirurgie Estetică Dr. Andrei Lazăr vine în întâmpinarea necesităților și dorințelor estetice ale pacienților, asigurând o gamă variată de servicii medicale pentru corectarea imperfecțiunilor corporale și îmbunătățirea aspectului fizic, pentru ca tu să te simți bine în pielea ta.

Dr. Andrei Lazăr
, medic primar chirurgie plastică, reconstructivă și estetică, efectuează un spectru variat de intervenții de chirurgie plastică și reparatorie și diverse proceduri pentru ca tu să obții imaginea ideală și pentru redarea frumuseții!

 

Intervențiile se realizează în condiții de maximă igienă și confort, susținute de tehnici și tratamente inovative, aparatură de ultimă generație, și nu în ultimul rând seriozitate, promptitudine și eficiență.


Misiunea Cabinetului Dr. Andrei Lazăr este de a vă reda încrederea în sine, fiind alegerea inspirată pentru frumusețe! Îmbinând siguranța și profesionalismul cu tehnologia de ultimă generație și modernitatea, vă oferă servicii de calitate, printre care se numără:


● chirurgie de mărire a sânului – tehnică asistată endoscopic
● chirurgie de micșorare sau ridicare a sânului
● reconstrucție mamară
● liposucție
● abdominoplatie
● chirurgie estetică a regiunii genitale feminine
● mărire buze
● ștergere riduri
● lifting facial
● bleferoplastie (chirurgia pleoapelor)
● rinoplastie
● otopastie
● tratamentul cicatricilor


Frumusețea și sănătatea pot fi dobândite!


Vino să găsim împreună cele mai bune soluții la problemele estetice cu care te confrunți!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare