ROmedic Cabinete medicale Braila Cabinete Homeopatie Homeopatie Braila

Cabinetul medical individual privat Dr. Ionela Drăghici este situat în zona centrală a orașului Brăila, în zona bisericii Sf. Constantin, lângă Pizzeria "After Dark", fiind echipat și amenajat conform standardelor europene. Aici puteți beneficia de consultații de homeopatie într-un mediu plăcut și relaxant.


În cadrul cabinetului veți beneficia de planuri de tratament individualizate cu prescriere de remediu unic, respectând un standard ridicat de calitate și profesionalism. Misiunea acestui cabinet este de a oferi fiecărui pacient în parte, nu doar diagnosticul, tratamentul și consilierea medicală de care are nevoie, ci și timp și atenție, pentru ca împreună să găsim calea spre dobândirea sănătății dumneavoastră, calea spre acea stare de bine fizică, psihică și socială.


Întrucât timpul dumneavoastră este extrem de important pentru noi și pentru că apreciem respectul reciproc, vă stăm la dispoziție prin intermediul programărilor telefonice la numărul de telefon postat pe pagina noastră de internet, de Luni până Vineri, în intervalul orar 14-16.

Ultimele recomandări de la pacienți:

25-03-2018
Delistoian, 33 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Doamna doctor este o femeie foarte amabila, se implica foarte mult in a descoperii ce tratament i se potriveste fiecarui pacient , daca da rezultate cu adevarat ,o putem ține la curent cu fiecare progres al tratamentului, este o super doctorita.O recomand in special mamicilor pentru pui lor care nu doresc tratamente tradiționale si antibiotice pentru "toate problemele".

01-09-2017
Vasilica, 44 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Desi nu credeam prea mult in eficienta acestui tip de medicina, am fost surprinsa sa constat ca are efect. Dupa ani de zile de incercat tratamente pentru stres si urmarile acestuia, am reusit cu cateva granule sa imi echilibrez organismul. Am inteles de la d-na doctor ca important este sa fii sincer in timpul consultatiei, de acest lucru depinzand tipul si implicit eficienta remediului prescris. Recomand cu drag!

11-03-2016
Taifas Marian, 60 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Sunt apreciat ca un tip destul de pretentios.Cu atit mai mult cind e vorba de ceea ceea ce mi se ofera.E foarte important pentru mine ca timpul pe care il petrec undeva sa isi justifice scopul pentru care a fost alocat.In timpul formarii mele in psihoterapie am retinut ideea ca intodeauna totul poate fi si altfel.Azi,intilnirea cu dr.Draghici mi-a intarit speranta ca sistemul medical in Romania,va putea fi si altfel.Unul in care sa fii abordat individual ,ca individ unic,cu bune si rele,,in care nu neaparat sa ti se prescrie o reteta ci un remediu bazat pe o analiza efectuata pe baza a ce ai spus,etc,etc .
Nu am obisnuit lumea si nici n-am de gind sa o fac in continuare,insa am folosit la toate intrebarile chestionarului de mai sus calificativul,,foarte multumit\".Mi-l asum,recomand in final cabinetul,ceea ce se intimpla acolo.Multumescdr.Draghici.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare