ROmedic Firme medicale Recrutare personal medical

LOCURI DE MUNCA PENTRU MEDICI SPECIALISTI IN FRANTA

 

Cautam medici specialisti in oftalmologie, ORL, medicina de urgenta, medicina generala, stomatologie, cardiologie, dermatologie, ginecologie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie care doresc un post in Franta.

Integrarea in sistemul de satate din Franta este un proces care necesita, printre altele, inscrierea la ordinul medicilor in Franta si obtinerea permisului de libera practica. 
Cerintele absolut necesare pentru obtinerea permisului de libera practica sunt - cunostintele de limba franceza la nivel B1-B2, precum si obtinerea diplomelor intr-o tara membra a UE.
Modalitatea de angajare in Franta difera in functie de tipul de structura medicala in care medicul va alege sa lucreze. Posturile pe care le recomandam sunt in cele care ofera contracte de lucru pe o durata nedeterminata. Toate contractele de lucru au o perioada de proba care variaza de la 1 la 3 luni. 


Misiunea noastra este de a va gasi un post care sa se potriveasca cerintelor dvs si care sa va ofere conditii de lucru superioare postului actual.
Procesul de adaptare intr-o tara straina este anevoios si necesita sprijin special pentru a intelege atat sistemul, cat si mentalitatea noii tari. Ne angajam sa va acompaniem pe toata durata acestul proces de adaptare, oferindu-va servicii atat pentru pregatirea dosarului de inscrierea la ordinul medicilor in Franta, cat si pentru adapatarea dvs si a familiei dvs in noul mediu social si profesional.
Date de contact:
Ana Maria Papadimitriou
0030 6972 00 7440
ana.maria.papadim@gmail.com