ROmedic Cabinete medicale IAȘI Cabinete Dermatologie și venerologie Dermatologie și venerologie IAȘI

Derma Clinique

● Derma Clinique a fost creat din dorința de a oferi pacienților noștri cele mai bune și variate servicii de dermatologie medicală și chirurgicală (consultații, recoltări, prevenția cancerelor cutanate prin dermoscopie, evaluări periodice ale bolilor cronice, trichoscopie, examen cu lampa Wood, diagnostic anatomo-patologic, micologic, tratamente, operații chirurgicale, LASER, Dermapen, terapie LED, injectări Botox, acid hialuronic, mezoterapie, peelinguri etc).

 

● Aspectul estetic este important pentru fiecare dintre noi. Frumusețea noastră este deplină doar atunci când este bazată pe fermitatea, elasticitatea și luminozitatea pielii sănătoase.

● Alegem pentru dumneavoastră cele mai sigure, eficiente, variate game dermato-cosmetice, asigurându-vă un plus de sănătate în timpul relaxării într-o manieră de lux. Scopul nostru este să obţinem armonia sănătăţii cu frumuseţea în fiecare tratament. Dorim să te ajutăm să-ți (re)descoperi frumusețea.

● Selecția tehnicilor, metodelor și produselor cu cele mai bune rezutate pe plan mondial, crearea de programe de tratament și estetice individuale, asigură soluții optime pentru atingerea dezideratului nostru: sănătate și bucuria aspectului plăcut, armonios.

● Dermatologia estetică ne dovedește că generarea întineririi pielii, utilizarea la maxim a resurselor proprii ale organismului, cu suplimentarea deficitelor exact cât este necesar și se dorește.

● Cosmetica medicală îmbunătățește și menține calitatea pielii și părului, fără modificări drastice a contururilor faciale și corporale, dar cu eficiență superioară.

 
Programare